Beach Bucks

Fullscreen

Gokkast Beach Bucks is een gokkast met zon en zee als thema, zoals de naam al doet vermoeden. Door de speciale 'nudge' functie maak je kans op mooie winsten.

Spelregels gokkast Beach Bucks

Het basisspel van de Beach Bucks speel je op de onderste rollen met 1 credit. Je speelt dan op 1 geactiveerde winlijn. De te winnen prijzen bij het basisspel staan afgebeeld rechts naast de onderste rollen. Alle prijzen die je tijdens het spelen van het basisspel wint, kun je proberen te verdubbelen met de Head/Tail functie. Met de Hold knoppen kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai. Het symbool met de strandbal levert je kriskras ook punten op. Heb je er twee naast elkaar dan win je een prijs tussen de 2 en 100 punten, heb je er drie op de rollen dan win je een prijs tussen de 8 en 200 punten.

Het vervolgspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met inzet van 4, 8, 12 of 16 punten per draai. Je maakt dan kans op de prijzen zoals deze staan afgebeeld rechts naast de bovenste rollen. Bij inzet van 8, 12 of 16 punten wordt er een speciale nudge functie geactiveerd. Afhankelijk van je inzet draaien de rollen nog een aantal keren gratis zodat je kans op een extra prijs nog hoger wordt.