GGPoker heeft weer een nieuwe serie online toernooien gelanceerd. Ditmaal met evenementen met micro-stakes en een gegarandeerde prijzenpot van $ 1 miljoen.

Dit toernooi moet je niet verwarren met een al populaire serie die wordt gehost door PokerStars, microMILLION$. Deze heeft een garantie van $ 5 miljoen en tientallen goedkope MTT's.

Waneer?

De actie begint op 19 juni 2022 en eindigt op 4 juli 2022 met finales van twee toernooien met een gegarandeerde $ 1 miljoen winst. Entree is voor die toernooien $ 35,50 om mee te doen.

GGPoker geeft duizenden tickets weg van microMILLION$

De twee evenementen met een garantie van $ 1 miljoen zijn de spreekwoordelijke sterren van de show, maar de twee weken durende reeks toernooien heeft voor elk wat wils. Naast buy-ins vanaf slechts $ 1,05, zijn er ook satelliettoernooien en dagelijkse freerolls.

In feite zijn het de dagelijkse freerolls die iets unieks aan deze serie toevoegen. Ze zijn uniek omdat GGPoker spelers die buiten de prijzenpot eindigen een ticket geeft voor de freeroll satelliettoernooien van de volgende dag.

Dat komt neer op meer dan $ 100K aan freeroll-waarde die beschikbaar is via de serie, wat betekent dat spelers altijd een tweede kans hebben om geld te verdienen in een microMILLION$-evenement.

GPoker microMILLION$ Hoogtepunten

  • $ 25 microMILLION$ Main Event – ​​3 x dag 1-vluchten op 3 juli, dan dag 2 op 4 juli – $ 1 miljoen GTD
  • $5 Mini Global MILLION$ – Dag 1 vanaf 19 juni, dan Dag 2 op 27 juni – $ 250K GTD
  • $ 10,50 Mystery Bounty MILJOEN $ - Meerdere Dag 1-vluchten beginnen op 23 juni, vóór dag 2 op 4 juli - $ 1M GTD

Goedkope online evenementen zijn niets nieuws. PokerStars organiseerde zijn eerste MicroMillions in 2012, waardoor een serie ontstond die in populariteit groeide en in de afgelopen tien jaar meerdere records brak. De afgelopen jaren is de MicroMillions van PokerStars uitgeroepen tot de grootste online pokerserie.

Daarom is de markt voor MTT's met kleine inzetten duidelijk aanwezig en daarom heeft het team van GGPoker een nieuwe serie gelanceerd.

Imitatiespel: GGPoker haalt inspiratie uit rivaal

GGPoker is de afgelopen drie jaar naar de top van de online rankings geklommen door een combinatie van innovatie en soms imitatie. Dit laatste wordt vaak omschreven als de meest oprechte vorm van vleierij, dus de mensen bij PokerStars kunnen troost putten uit het feit dat microMILLION$ geïnspireerd lijkt te zijn door hun idee.

Hogere ante bij GGPoker

GGPoker heeft echter de ante verhoogd. Als je de twee series vergelijkt, is de $ 5 miljoen garantie van GGPoker $ 500.000 meer dan de $ 4,5 miljoen MicroMillions-garantie van PokerStars. Dat zou kunnen worden gezien als een ander geval van one-upmanship van GGPoker.

Maar het is ook de moeite waard om te onthouden dat de MicroMillions van PokerStars de afgelopen tien jaar zijn garantie meerdere keren heeft overtroffen. Daarom, als GGPoker de dominante kracht wil worden in MTT's met kleine inzetten, zal microMILLION$ zijn garantie van $ 5 miljoen moeten verslaan.