Vanaf vandaag 10 juli bieden GGPoker en Casino Malta gezamenlijk de populaire poker serie getiteld de 'Battle of Malta Online' aan online pokerspelers. Tot en met 31 juli kunnen spelers deelnemen aan 18 aanbevolen toernooien en side-events voor premium pokeractie. In totaal zal er € 25 miljoen aan gegarandeerd prijzengeld zijn.

Details van de serie

De belangrijkste attractie van de serie zijn de 18 aanbevolen toernooien. Spelers kunnen deelnemen aan deze evenementen met buy-ins vanaf €50 tot wel €1.050. Garanties beginnen bij €100.000, waardoor de lagere buy-ins de moeite meer dan waard zijn. De bovenkant van de prijzenpotten bereikt €2,5 miljoen en kan hoger zijn, afhankelijk van de opkomst van de online pokerspeler.

Koninkrijks-thema

GGPoker heeft een unieke plattegrond gemaakt voor de 18 evenementen, waarbij elk toernooi is opgezet als een epische koninkrijksstrijd. Evenement #1 is King's Landing Opener, met € 250.000 aan gegarandeerd prijzengeld en een buy-in van € 110. Evenement #2 is de Charge to Glory Bounty Turbo, met een buy-in van €52,50 en een garantie van €100.000.

Voor de Omaha-fans is Event #3 een Omaholic Knight Crusaders-toernooi met een prijzenpot van € 100.000 en een buy-in van € 550. Evenement #6 is het Kings of Tallinn Main Event, met een grotere prijzenpot van €400.000 met een buy-in van €220.

Battle of Malta Main Event

Spelers die een van de aanbevolen evenementen winnen, winnen een geldprijs en een plaats bij het Battle of Malta Main Event. Dit toernooi wordt live gespeeld en heeft een buy-in van €555. Spelers kunnen ervoor kiezen om naar Malta te gaan om op het live festival te spelen of de buy-in in te wisselen voor toernooi dollars bij GGPoker.

GGPoker Director John Scanlon

GGPoker Director of Sponsorship and Live Events, John Scanlon, verklaarde dat hij verwacht dat spelers dol zullen zijn op de Battle of Malta Online. Hij merkte op:

 "Met tal van mid-stakes pokertoernooien om uit te kiezen, 18 geweldige feature-evenementen en ten minste € 25.000.000 te winnen, weten we dat spelers dit jaar net zoveel van de serie zullen houden als in voorgaande jaren."

Vers na de microMILJOEN$

De Battle of Malta Online komt slechts korte tijd nadat de online pokerroom zijn microMILLION$-serie heeft beëindigd. Vanaf 19 juni konden spelers tot en met 3 juli deelnemen aan verschillende evenementen met in totaal meer dan $ 5 miljoen aan prijzengeld voor het grijpen.

Evenementen begonnen met een lage inzet van $ 1,05, waardoor de toernooi reeks betaalbaar is voor elke speler. De serie bood iets voor elk vaardigheidsniveau, van Monster Stacks tot Bounty Hunters, Mystery Bounty's en meer. De serie was een grote hit onder online pokerspelers en de komende Battle of Malta Online zal naar verwachting ook een grote opkomst trekken.