Unibet

4.8/5
  • Bonus
  • Informatie
  • Spellen
  • Betaling
Sport Bonus
4 x €10 Free Bets
Inzetvereisten
Sport Bonus
Wed op de Eredivisie en krijg €10 Free Bet voor het WK
Inzetvereisten
Casino Bonus
200 Free Spins
Inzetvereisten
Live Casino Bonus
40 Free Chips
Eigenaar
Unibet Group plc
Opgericht
1997
Vergunning
Goko KSA Logo
Klantenservice
24/7 bereikbaar
Telefoon: 8000229854
Live Chat voor iedereen
E-mail per formulier op de website
Aanbod
Sportsbook, Casino, Live Casino, Bingo, Poker
Spelontwikkelaars
Microgaming 60x60 Square LogoNetEnt 60x60 Square Logorelax gaming logo
Deposit options
bank overschrijvingTrustyl 60x60 Square LogoVISA logo
Min. storting
€5
Payout options
bank overschrijvingTrustyl 60x60 Square LogoVISA logo
Max. afname
€100.000

Over Unibet

Op 8 juni 2022 heeft Unibet de Nederlandse goklicentie van de Kansspelautoriteit (Ksa) ontvangen. Lees in onze Unibet Nederland review alles over de welkomstbonus voor nieuwe Nederlandse spelers, bonussen, spelaanbod & spelproviders, de klantenservice en betaalopties. 

Unibet is in 1997 opgericht en maakt deel uit van Kindred Group, een van ’s werelds grootste beursgenoteerde online kansspelaanbieders met negen merken in hun portfolio. Unibet is het negentiende bedrijf met een vergunning in Nederland. Spelers kunnen via Unibet onder meer op een breed scala aan sportwedstrijden wedden en exclusieve online casinospellen spelen. Als ook online poker en online bingo.

Kindred Group

Kindred Group omvat de merken Unibet, Maria (bingo, casino en poker) en Kambi (aanbieder van sportweddenschappen). De online aanbieder heeft wereldwijd 14 miljoen geregistreerde klanten. Naast de Scandinavische landen behoren Nederland, België, Spanje en Frankrijk tot de belangrijkste markten van Unibet.

Unibet Nederland Sportsbook

Unibet is zeer bekend als aanbieder van sportweddenschappen. De sportweddenschappen zijn razend populair en dat is op zich ook niet vreemd. Veel grote sportclubs worden gesponsord door Unibet. Onder andere de spelers van Paris Saint-Germain, Aston Villa en de Belgische club Brugge. Op 21 juni 2022 maakte Unibet bekend dat zij een overeenkomst met de Nederlandse voetbalclub Ajax heeft getekend. Het online wedkantoor wordt de zogeheten ‘officiële bettingpartner’. 

Het groene logo met witte letters en 6 groene stippen eronder is bekend en makkelijk te onthouden. Veel Nederlandse spelers kennen Unibet dan ook goed. In de pokerindustrie heeft Unibet eveneens een grote naam. Ze organiseren dan ook vaak fysieke en online pokertoernooien, welke je nu bij Unibet kan spelen. Bij Unibet kan je ook terecht voor het online casino, die zeer uitgebreid is. Met jackpots, ontelbaar veel videoslots, live casino en bingo games. 

Is this casino reliable
Ksa vergunning yes
NL Klantenservice yes
iDEAL yes
Gescheiden tegoeden yes
Live Chat yes

Onze score

Betrouwbaar
9.1
Bonusvoorwaarden
9.2
Games
9.3
Support
8.9
Storten & Uitbentalen
9.4
unibet homepage

Voor- en nadelen bij Unibet Nederland

  • Divers spelaanbod met exclusieve Unibet casino games
  • Live Casino
  • Zeer groot aanbod van sportweddenschappen
  • Online poker + bingo
  • Spannende pokertoernooien
  • Nederlandse goklicentie
  • Snel (uit)betalen met iDEAL
  • Hoge welkomstbonus en andere promoties
  • 24/7 live chat en telefonische klantenservice
  • Exclusief Verantwoord Spelen programma
  • Geen Craps aanwezig

Hoe maak je een account aan bij Unibet?

Een account aanmaken bij Unibet verloopt soepel en eenvoudig. Stapsgewijs word je door het registratieproces geleid. 
meer lezen minder tonen
Stap 1
Ga naar de website

Ga naar de website en klik rechts bovenin op ‘Registreer’.

meer lezen minder tonen
Stap 2
Maak account aan

Maak gebruikersaccount aan, vul je gegevens in en creëer een gebruikersnaam + wachtwoord.

meer lezen minder tonen
Stap 3
Upload id

Identificatie: upload je ID bewijs. 

meer lezen minder tonen
Stap 4
iban verificatie

IBAN-verificatie: vul Nederlands bankrekening in, waarbij je toestemming geeft aan Unibet om € 0,01 via iDEAL van je bank af te halen.

meer lezen minder tonen
Stap 5
stel limieten in

Stel de verplichte stortingslimieten in. 

meer lezen minder tonen
Stap 6
accepteer voorwaarden

Accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy beleid.

meer lezen minder tonen
Stap 7
bevestig email

Bevestig het opgegeven e-mailadres door de code in te vullen bij het registratieproces.

meer lezen minder tonen
Stap 8
tegoed storten

Geld storten: maak een eerste storting waarbij je ook de welkomstbonus kan claimen.

meer lezen minder tonen
Stap 9
klaar om te spelen!

Je registratie is voltooid: veel plezier bij Unibet!

meer lezen minder tonen

Betaalmogelijkheden bij Unibet casino

De betaalmogelijkheden bij Unibet casino zijn dik in orde. Ten eerste kan je natuurlijk met het veilige iDEAL betalen. Hiermee moet je ook een eerste verificatie verrichten als nieuwe speler. De IBAN-verificatie vindt plaatst doordat er 0,01 euro van je bankrekening wordt gehaald, nadat je hier toestemming voor hebt gegeven. Je persoonlijk opgegeven gegevens, bankrekeningnummer en rekeninghouder moet gelijk zijn. Naast iDEAL kan je ook betalen met Visa. Mastercard, Trustly en bankoverschrijving. 

Je kunt meestal geld opnemen met dezelfde methode als waarmee je het geld hebt gestort. Een credit of debit opname wordt meestal binnen 3 tot 5 dagen verwerkt. iDeal uitbetalingen staan binnen 24 uur op je bankrekening. Bovendien zijn er geen opnamekosten, wat betekent dat alles wat je als speler op je account hebt staan voor jou is. Het minimale te storten bedrag is afhankelijk van het type betaling. €5 bij Trustly, €10 voor Sofort, creditcard, betaalpas en PaySafeCard.

OnderdeelScore
BetaalmethodeiDEAL10
Uitbetalingslimietnee10
Uitbetaling in dagen28.5
Minimale storting€109
Gratis storten/ uitbetalenja10
TOTALE SCORE9.5

Runner Runner Roulette 5.000X

Unibet biedt sinds 17 november 2022 een splinternieuw casino-spel van Stakelogic Live aan: Runner Runner Roulette 5.000X . In juli 2022 is Unibet een samenwerking aangegaan met Stakelogic Live en dat heeft geresulteerd in een spannend aanbod van live-spellen. Dit spel is exclusief te spelen bij Unibet Nederland. 

Runner Runner Roulette 5.000X lijkt op een standaard roulette-wiel met zevenendertig nummers, maar het speciale zit hem echter in het scherm achter het roulettewiel waar willekeurige roulette nummers te zien zijn. Het aantal getallen varieert van één tot vijf en als dat nummer hetzelfde is als het winnende nummer op de roulette, dan ga je automatisch naar een bonusronde. En in de bonusronde  is de mix met de bekende Runner Runner-gokkast goed te zien. In de bonusronde verschijnen namelijk op de bekende fruitautomaat-symbolen (BAR, 7, ster, meloen, aardbei, etc.) te zien. Je krijgt ook willekeurige vermenigvuldigers variërend van 50X tot 5.000X op het scherm voorgeschoteld (verborgen achter de symbolen). De speler kiest een symbool en daarna krijgen ze de vermenigvuldiger die achter dat symbool zit te zien.

Top Slot bij Unibet

Het top jackpot spel van Unibet is volgens ons Mega Moolah; een iconische gokkast met de hoogste jackpot van alle progressieve spelen die er zijn. De gemiddelde uitbetaling ligt meestal rond de € 7,1 miljoen, hoewel het spel ook wel eens het dubbele uitbetaalt. Mega Moolah is altijd al een favoriet geweest bij de spelers omdat het niet één, maar vier jackpots biedt, waardoor dit jackpot spel een echte hit is bij de high rollers. De op één na grootste jackpot komt van Atlantean Treasures Mega Moolah, dat in februari 2020 door Microgaming werd uitgebracht. Dit is de eerste Mega Jackpot slot van de ontwikkelaar in meer dan tien jaar sinds de originele Mega Moolah. Met ruim 50 jackpot slots is er heel wat keus. Het aanbod varieert van jackpot slots waar je 1.000 tot enkele miljoenen euro’s kunt winnen. Enkele jackpot slots zijn: Mega Fortune, Hall of Gods, Divine Fortune, Cosmic Fortune en Dragon's Fire.

Unieke slots bij Unibet

Het grote spelaanbod van Unibet casino is kort gezegd zeer indrukwekkend. Naast de grote spelontwikkelaars zijn er ook unieke Unibet casino spellen. Deze worden speciaal ontwikkeld voor Unibet casino. Deze casino games vind je dus in geen enkel ander online casino. Met het gigantische spelaanbod behaalt het Nederlandse online casino veel punten in onze Unibet Nederland review.

Spelproviders bij Unibet

In totaal staan er meer dan 1.000 spellen in Unibet's bibliotheek. De collectie omvat honderden gokkasten, maar ook kaart- en tafelspellen zoals blackjack, roulette, baccarat en verschillende soorten casino poker, zoals Texas Hold’em poker. De spellen worden ook aangeboden door toonaangevende ontwikkelaars zoals Microgaming, IGT, NetEnt, Genesis Gaming, Blueprint Gaming, Thunderkick, Relax Gaming, Play’N Go en Elk Studios, die ernaar streven de spelers een hoogstaande tech gameplay te bieden.

Klassieke slots Unibet Casino

Door naar ‘classic slots' te navigeren kun je enkele klassiekers spelen, zoals Random 4 Runner, Multi player 4 Player, Simply Wild en Super 4 Bells. Er ook een aparte sectie beschikbaar met enkel tafelspellen en kaartspellen, zoals Pai Gow, Red Dog en Caribbean Poker. Met zoveel keuze aan spelproviders zit er altijd wel een casino spel bij die je aan het hart ligt. Geregeld worden ook nieuwe videoslots gelanceerd. Het spelaanbod van Unibet is met zo veel iGaming ontwikkelaars verre van saai te noemen.

Unibet Live casino

Unibet's live casino wordt aangedreven door Evolution Gaming en maakt gebruik van de nieuwste live dealer technologie. De spelselectie omvat klassiekers als live roulette, blackjack en poker, maar ook eigenzinnige toevoegingen als Deal or No Deal en Monopoly Live. Bij alle tafelspelen is een live croupier aanwezig die de kaarten deelt en met de spelers communiceert. Dit maakt het spel beslist spannender. De videokwaliteit is kristalhelder en de streaming service kan de actie van het spel goed bijhouden. Als je meespeelt bij een live casino game zorg er dan altijd voor dat je een stabiele internetverbinding hebt. Het zou toch jammer zijn dat je net de hoofdprijs mist, doordat je verbinding uitvalt. 

Wedden op sport bij Unibet Nederland

Wedden op sport is bij Unibet zeer groots opgezet heeft veel te bieden als het gaat om wedden op sport. Je kan op alle grote competities en toernooien in alle sporten wedden. Deze sportevenementen vinden 24 uur per dag plaats, 7 dagen per week. Unibet heeft meer dan 4.000 verschillende sportevenementen in de aanbieding. Er kan ook gewed worden op de Olympische Spelen.
Wereldwijd staan de sportsbets van Unibet hoog aangeschreven. Je kan kiezen uit meer dan 30 verschillende sporten, zoals voetbal, Formule 1, volleybal, tennis, boksen, golf, rugby, ijshockey, tafeltennis en vele anders sporten. De Unibet odds zijn ook goed te noemen, zeker als je deze vergelijkt met andere bookmakers. Wedden op voetbal is de meest populaire sport. Het online wedkantoor is op 21 juni 2022 ook niet voor niets de ‘officiële bettingpartner’ van Ajax geworden. 

Wedden op paardenraces Unibet

Wedden op paardenraces wordt steeds internationaler. Je hebt grote race-evenementen in Ascot, Epsom Down en Cheltenham, maar er zijn nu ook grote races buiten het Verenigd Koninkrijk. In heel Europa worden races georganiseerd, maar ook buiten Europa wordt de sport steeds groter. Sommige van de grootste evenementen in de wereld worden georganiseerd in de Verenigde Staten en in Australië. Met Unibet krijg je snel de resultaten van al je afgehandelde weddenschappen op paardenraces. Bij Unibet Nederland kan je niet op paarden wedden want ZEturf heeft de totalisatorvergunning voor paardenwedden.

Unibet Virtuele sport

Ook is het mogelijk om op virtuele sporten te wedden bij Unibet. Sporten als voetbal, tennis, windhondenraces, paardenraces, basketbal en de WK en EK voetbal toernooien biedt Unibet virtueel aan.

Sport blog Unibet Nederland

Unibet Nederland heeft ook een speciale sportblog en een sectie met gok gidsen die lezers waardevolle gok informatie biedt door middel van updates en analyses uit de sportwereld. Elke klant met geld op zijn Unibet-account heeft toegang tot een uitgebreide live streaming service, om een weddenschap te plaatsen en de actie in real-time te bekijken. Men kan live wedden op grote voetbalcompetities van over de hele wereld die worden gestreamd via Unibet TV, en zo toegang krijgen tot die moeilijk te vinden wedstrijden. 

Online sportweddenschappen zijn de meest flexibele en gemakkelijke manier om te gokken. Je kunt niet alleen kiezen uit duizenden games terwijl je de actie live op Unibet TV bekijkt. Maar je kennis van de sport zorgt er ook voor dat je weddenschappen een goed onderbouwde schatting zijn in plaats van een willekeurige gok. De nauwkeurige kansen en deskundig advies van Unibet dienen ook als een gids voor betere (en beter geïnformeerde) sportweddenschappen.

Bonussen bij Unibet NL

De bonussen bij Unibet casino in Nederland zijn zeer divers. Ten eerste krijg je als nieuwe speler een welkomstbonus als jij je registreert bij het nieuwe Nederlandse casino. Een welkomstbonus is een mooie manier om het online casino te leren kennen. Daarnaast heeft Unibet Nederland geregeld leuke acties voor trouwe spelers. Zoals reload bonus, free spins, combo booster sport bonus, poker bonus en zelfs bingo promoties. De actuele bonussen die Unibet aanbiedt, vind je terug onder de knop Promoties (rechts bovenin). Ook onder je spelersaccount vind je de bonussen terug die voor jou van toepassing zijn. 

Welkomstbonus Unibet

Bij Unibet kan je kiezen uit drie verschillende soorten welkomstbonussen. De welkomstbonus ontvang je nadat jij je als nieuwe speler hebt geregistreerd bij Unibet Nederland.

Sport welkomstbonus

Bij de sport welkomstbonus ontvang je 4 x €10 free bets als je een weddenschap plaats van tenminste 10 euro. Deze sport welkomstbonus heeft een waarde van 40 euro.

Casino welkomstbonus

Bij de casino welkomstbonus ontvang je meestal free spins. Indien je een eerste storting van 25 euro of meer verricht ontvang je tot wel 200 cash free spins met een waarde van 0,20 per spin.

Live Casino Bonus

Bij de live casino bonus betreft het een 40 euro free chipbonus, welke je kan inzetten op de live casino games van Unibet Nederland. Ook hierbij moet je tenminste 25 euro storten om in aanmerking te komen voor de live casinobonus. 

Bingo en Poker Welkomstbonus

Verder is er een Bingo welkomstbonus, die bestaat uit een HexaBingo ticket en een Bingo voucher. En de welkomstbonus voor Poker bestaat uit 5x 2 euro HexaPro ticket en een Playthrough bonus die kan oplopen tot 250 euro.

Bonusvoorwaarden welkomstbonus

Aan elke bonus zitten voorwaarden verbonden. Dit geldt ook voor de Unibet casino welkomstbonus. Lees voordat je de bonus claimt altijd de voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Om een bonus te claimen moet je tenminste 24 jaar zijn. Dit is een officiële regel die is vastgelegd in de Nederlandse goklicentie. De belangrijkste voorwaarden voor de casinobonus zijn de rondspeelvoorwaarden. Dit betekent dat je het bonusgeld tenminste een x-aantal keren moet hebben rondgespeeld, voordat het gewonnen bonusgeld loskomt. Ook de tijdsperiode waarin je de bonus moet spelen is van belang. Bekijk ook in de voorwaarden welke casino spellen meespelen voor de rondspeelvoorwaarden. 

Overige bonussen/ acties

De bonussen bij Unibet Nederland zijn op maat gemaakt voor spelers die van plan zijn gebruik te maken van alles wat de site te bieden heeft. Er zijn tientallen lopende promoties voor verschillende onderdelen van Unibet: gratis spins in de casino, cashback casino bonus, aanbiedingen in het sportsbook, freerolls in poker, en nog veel meer. De aanbiedingen veranderen voortdurend, maar er is altijd wel iets om van te profiteren. 

Je vindt de online casino bonussen en acties van Unibet terug onder de secties Promoties. Geregeld geeft Unibet free spins weg. Deze gratis spins ontvang je wanneer je een storting verricht. Bij de free spins casino bonus wordt vaak een specifiek videoslot gepromoot, bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuw online gokkast. Een leuke manier om het slot te leren kennen en nog gratis ook. 

Is Unibet Nederland betrouwbaar?

Unibet is zeker betrouwbaar. Allereerst hebben ze de Nederlandse goklicentie ontvangen van de Ksa. Dit betekent dat zij zich moeten houden aan de regels die in de wet KOA zijn opgesteld. Geregeld wordt het online casino ook getoetst of zij zich aan de genoemde regels van de goklicentie houden. Daarnaast worden alle persoonlijke gegevens via een SSL-encryptie versleuteld. Bovendien wordt persoonlijke data niet doorverkocht aan derden. Ook vallen jouw gegevens onder de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens. Geld storten en opnemen kan veilig via verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL. Naast dit alles zijn de online casino games RNG-gecertificeerd waardoor de uitslagen volkomen willekeurig en niet te beïnvloeden zijn. Unibet is volledig betrouwbaar, waardoor je veilig online gokken kan. 

Unibet biedt online producten aan in volledig gereguleerde landen met lokale licenties. Dit zijn onder andere Malta, Denemarken, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, België, Italië, Australië, België, Estland, Spanje, Roemenië en Nederland. Dit zijn landen met een streng kansspelbeleid. 

Mobiel spelen met Unibet app

De pagina van Unibet is browser based, dat wil zeggen dat je op alle devices de spellen kan laden. Maar Unibet zou Unibet niet zijn als ze ook een fantastische Unibet app hebben ontwikkeld. En niet 1, maar maar liefst 3! Je kan kiezen uit de Unibet app casino, Unibet poker app en sports Unibet app. Voor gebruik onderweg werkt de app uitstekend, als ook de mobiele website. Het is niet noodzakelijk om de Unibet app te downloaden, omdat alle casino spellen ook op de mobiele website beschikbaar zijn. 

De Unibet app is gebruiksvriendelijk, laadt snel, en heeft een eenvoudige navigatie en een strak design. De aparte Unibet app voor online casino, online poker en wedden op sport download je in de App Store of Google Play. Je vindt de drie apps eenvoudig terug via het menu rechtsbovenin ‘Apps’.

Unibet Nederland contact en klantenservice

Wil je Unibet contact maken dan kan dat via de vriendelijke en deskundige klantenservice. Je kan met Unibet contact opnemen via de e-mail, telefoon of live chat. Laatstgenoemde is de snelste manier. Bovendien is de klantenservice 24/7 bereikbaar. Naast deze opties om contact te maken met de helpdesk van Unibet, kan je ook de meest gestelde vragen pagina raadplegen. Vaak vind je hier je antwoord al terug op je vraag. Heb je een probleem met je account, uitbetaling of iets anders, dan wil je natuurlijk gelijk de klantenservice contacteren. De klantenservice van Unibet is professioneel, zeer vriendelijk en deskundig.

  • Bereikbaarheid: 24/7 (telefonisch en live chat)
  • Live chat: Ja
  • E-mail: Ja
  • Contactformulier: Ja
  • FAQ: Ja

Wat vinden wij van Unibet Nederland

Ons oordeel over Unibet is zeer goed. Het spelaanbod met zo’n 1.000 casino games is zeer uitgebreid te noemen. De unieke ontworpen spellen voor Unibet zijn een groot pluspunt evenals de vele softwareproviders. De jackpots zijn talrijk aanwezig. De videoslots zijn up-to-date en van hoge kwaliteit. Het live casino heeft een ruim aanbod aan live tafelspellen en vermakelijke game shows. Het feit dat je bij Unibet ook nog online bingo en online poker kan spelen is een mooie aanvulling.

De sectie wedden op sport is zeer uitgebreid. Kortom, het spelaanbod is gewoon top! Daarnaast zijn de betaalopties, klantenservice en vele bonussen dik in orde. De groene stijl van het online casino platform oogt bekend, rustig en navigeert uitstekend. De drie aparte apps voor het online casino, poker en sportweddenschappen is een pluspunt. Bij Unibet kan je veilig en betrouwbaar online en legaal gokken, vanwege de Nederlandse goklicentie. Om al deze punten hebben wij Unibet een zeer goede beoordeling gegeven. 

Unibet geschiedenis

Unibet is opgericht in 1997. In 1998 verkreeg het bedrijf een licentie voor sportweddenschappen in het Verenigd Koninkrijk en opende daar een kantoor. De eerste Unibet-website verscheen in 1999 in het Engels en Zweeds. Unibet verkreeg een gokvergunning in Malta en opende daar een kantoor. De tweede versie van de website ging in 2001 online in 12 talen. Een volgende herziene website ging in 2003 online, voor het eerst ook in het Duits. 

Unibet breidt uit

Unibet nam in 2005 de Belgische provider Mr.Bookmaker.com over. In 2007 nam het de online bingo-aanbieder Maria Holdings over. In 2008 werd het lid van de European Gaming and Betting Association (EGBA), waartoe twaalf aanbieders in Europa behoren. De belangrijkste overwegingen waren onder meer de vraag hoe men problemen als kansspelverslaving, illegale weddenschappen door minderjarigen, gegevensbescherming en witwassen het meest effectief kan bestrijden. 

In 2011 kondigde Unibet de overname aan van de Australische providers EurosportBet en EurosportPoker. In 2012 nam het Bet24 en de provider Betchoice over. Eind september werd de overname van Stan James aangekondigd voor een aankoopwaarde van 19 miljoen Britse ponden.

Beste sportsbook en live casino aanbieder awards

Unibet werd in 2006, 2008 en 2009 door het internationale gaming tijdschrift eGaming Review uitgeroepen tot aanbieder van sportweddenschappen van het jaar en in 2009 tot aanbieder van live weddenschappen van het jaar.

Bij de “International Gaming Awards 2016” wist Unibet te winnen in de categorie “Sociaal Verantwoorde Operator van het jaar”. Een prijs die niet mag worden onderschat en die ook wijst op Unibet's toewijding om zich in te zetten voor zaken van algemeen belang.

Unibet Open

De Unibet Open (UO) is een serie live pokertoernooien. De eerste Unibet Open vond plaats in Warschau in 2007, in 2008 in Madrid, Milaan en opnieuw Warschau. In december 2012 vond de Unibet Open voor het eerst buiten Europa plaats (op het Caribische eiland St. Maarten). In 2020 vond het UO plaats in Dublin.

Veelgestelde Vragen | FAQ

Ja, Unibet is een veilig en betrouwbaar online casino. Het beursgenoteerde bedrijf heeft meerdere licenties in verschillende landen, waaronder België, Denemarken, Italië, Zweden, Malta, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 8 juni 2022 heeft Unibet ook een goklicentie in Nederland.
Ja, Unibet heeft een uitgebreid live casino, waarbij je als speler geholpen wordt door een live dealer, croupier of host. Je kan onder andere live roulette, live blackjack en live shows als Monopoly live spelen. 
Ja, Unibet heeft een grote sectie sportweddenschappen beschikbaar. Je kan hierbij inzetten op meer dan 30 sporten met goede odds. Bekijk ook de bonussen en bet builder opties, waarbij je inzet op verschillende voorspellingen en combinatie binnen één wedstrijd. 
Veel wedstrijden kan je bij Unibet live streamen. Live streaming is gratis, maar je moet wel ingelogd zijn en geld op je account hebben staan. Of in de afgelopen 24 uur gespeeld hebben. Door te wedden op een wedstrijd maakt het kijken naar de wedstrijd extra spannend.
Unibet neemt het ‘verantwoord spelen’ zeer serieus. Ze hebben een extra maatregel doorgevoerd, namelijk de implementatie van software die gokwebsites zoals Unibet blokkeert. De software is een verlengde van het zelf-uitsluitingsproces bij Unibet en zorgt dat spelers (vrijwel) nergens meer online kunnen spelen om geld. Unibet is een pionier op het gebied van verantwoord spelen en wordt geprezen om hun detectiesysteem Player Safety – Early Detection System (PS-EDS). Dit systeem combineert risico-indicatoren op basis van empirische studies in combinatie met een menselijke benadering. Gamban stelt spelers in staat de software op meerdere apparaten te gebruiken. De software dient gedownload te worden, waarna het uitgekiende systeem meer dan 30.000 gokwebsites blokkeert. Uit onderzoek van GambleAware bleek dat de software tot in 99% van de gevallen effectief bleek te werken. Op dit moment kan de software tot op drie apparaten worden gedownload. Het is beschikbaar voor Windows, Mac OS X, Android en iOS. Op het moment dat een website wordt opgemerkt door het systeem, krijgt de speler een pop-up te zien.
Wanneer je bij Unibet een gok waagt, bestaat er de mogelijkheid om met ‘gratis geld’ te spelen. Je verdient er niets aan, aangezien je met nep geld speelt. Om in de zogenaamde ‘fun modus‘ te kunnen spelen, klik je -als je ingelogd bent-  links bovenin op ‘fun’. Je moet een account hebben om in de gratis fun modus te spelen. Je kunt helaas niet alle casino spellen in de fun-modus spelen.