Jack's

Jack’s online biedt zowel casino games als sportsbets aan en is al bekende partij in Nederland vanwege hun landgebonden casino’s. Claim de welkomstbonus van Jack’s Online en geniet.

Jack's

4.9/5
  • Bonus
  • Informatie
  • Spellen
  • Storten en Uitbetalen
CASINO
100% STORTINGSBONUS TOT €100
Inzetveriesten
SPORT
TOT €50 FREE BET
Eigenaar
JVH Group
Opgericht
2021
Vergunning
Goko KSA Logo
Klantenservice
24/7 Klantenservice
Telefoon: 0800-7777700
E-mail: [email protected]
Adres: JOI Gaming Ltd., Tower SIXTY3, Level 8, 63, Tower Road, Sliema ‑ SLM 1609, Malta.
Aanbod
Casino, Live Casino, Sportsbook
Spelontwikkelaars
Microgaming 60x60 Square Logo
Deposit options
VISA logo
Min. storting
10 euro
Payout options
VISA logo
Max. afname
Geen
N.B. uitbetalingen boven de €10.000 worden geregistreerd

Over Jack's Casino

20 november 2021 gaf de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa) een licentie aan Jack's om online kansspelen aan te bieden op de Nederlandse markt. Sinds 25 november 2021 is de website van Jack's Casino Online live. Nederlandse gokkers kennen de kansspelaanbieder al van de bekende landgebonden vestigingen die zich verspreid over Nederland bevinden. Jack’s Casino is onderdeel van JVH Group. De oprichter, Jac van Ham, hield zich oorspronkelijk bezig met het verkopen van jukeboxen. In 2003 opende hij het eerste Jack’s Casino in een Van der Valk Hotel. Dat was een primeur, want tot die tijd was er nog nooit een casino geopend als onderdeel van een hotel. Het bleek zijn trademark te worden want inmiddels zijn er maar liefst 30 vestigingen van Jack's Casino in heel Nederland, velen waarvan gevestigd in Van der Valk hotels. Met Jack's Online Casino waagt de partij zich voor het eerst in het online aanbieden van kansspelen. De JVH group is ook eigenaar van andere landgebonden casino-ketens Flash Casino en Flamingo Casino. Maar Jack's Casino & Sports is hun eerste sprong in de digitale

wereld van gokken.

Is this casino reliable
Ksa vergunning yes
NL Klantenservice yes
iDEAL yes
Gescheiden tegoeden yes
Live Chat yes

Onze score

Betrouwbaar
8.9
Bonusvoorwaarden
9.3
Games
9.1
Support
9.1
Storten & Uitbentalen
9.5

Voor- en nadelen bij Jack's Casino Online Spelen

  • Zowel lage als hoge inzetmogelijkheden in het Live Casino.
  • Jack's maakt van hun Sportsbook een speerpunt. Deze wordt aangeboden middels Kambi, een van de grootste spelers in de sportweddenschappen-markt.
  • Nederlandstalige dealers in het Live Casino
  • Website is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk
  • 24/7 klantenservice
  • Lagere uitbetalingspercentage bij sommige slots.

Hoe maak je een account aan bij Jack's

Stap 1
Ga naar de website
Ga naar de website

Ga naar de website jacks.nl en klik rechts bovenin op de gele knop registreren.

meer lezen minder tonen
Stap 2
Maak account aan
Maak account aan

Maak gebruikersaccount aan, vul de gevraagde gegevens in en creëer een
gebruikersnaam + wachtwoord wat uniek voor je is.

meer lezen minder tonen
Stap 3
identificeer jezelf
identificeer jezelf

Identificatie: upload je ID bewijs en je nederlandse bankrekening, waarna een IBAN-
verificatie plaatsvindt.

meer lezen minder tonen
Stap 4
kies strotinglimiet
kies strotinglimiet

Stel stortingslimieten in: dit is verplicht en beschermd je als speler tegen eventuele
gokverslaving. Accepteer vervolgend de Algemene voorwaarden en Privacy beleid.

meer lezen minder tonen
Stap 5
bevestig emailadres
bevestig emailadres

Bevestig het opgegeven e-mailadres door de code in te vullen bij het
registratieproces.

meer lezen minder tonen
Stap 6
stort geld
stort geld

Geld storten: maak een eerste storting waarbij je ook de welkomstbonus kan
claimen. Geniet van je online bezoek bij Jacks Casino & Sport online.

meer lezen minder tonen


Een account aanmaken bij Jack’s verloopt eenvoudig en snel. Allereerst moet je 18 jaar en ouder zijn om je te mogen registeren bij een online casino. Dit is niks vreemds, want dit is algemeen bepaald middels de Nederlandse goklicentie. Daarnaast mag je niet opgenomen zijn in het CRUKS register (Centraal Register Uitsluiting Kansspelen).

Wil je een account aanmaken dan klik je bij jacks.nl op registreren. Je volgt verder de instructies op het scherm op. Om een gebruikersaccount aan te maken bij Jack’s Casino online, moet je jouw identiteit verifiëren en daarbij persoonlijke data verstrekken, zoals naam, achternaam, NAW-gegevens, BSN-nummer en meer. Alle verplichte velden moet je correct invullen en worden daarna geverifieerd. Ook maak je een gebruikersnaam met een wachtwoord naar keuze aan. Tijdens het registratieproces moet je ook een Nederlands bankrekening opgeven. Je bankrekening wordt via een IBAN-verificatie gecontroleerd met behulp van iDEAL. In alle gevallen moet de naam van je bankrekening overeenkomen met de naam die je hebt ingevuld bij het registratieproces. Vervolgens vink je het vakje aan voor Algemene voorwaarden en Privacy beleid accepteren. En je stelt de stortingslimieten in. Op het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het invullen den de gegevens, ontvang je een code welke je tijdens de registratie invoert om je e-mailadres te bevestigen. Als ook om de functie voor het uitbetalen van geld te activeren. De registratie verloopt soepel, duidelijk en
is in een paar minuten gedaan.

SlotMasters Toernooi?

Elk jaar bij Jack’s Casino kun je aan een uniek online casino-toernooi deelnemen waarin je het opneemt tegen tegenspelers; en dat maakt online gokkasten nog spannender en leuker. Tijdens het toernooi heb je zogenaamde battles waarin je tegen twee tegenspelers strijdt. Elke dag kun je zo punten verzamelen voor een deel van de prijzenpot.

Het is uiteraard de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt. Hoe meer punten hoe hoger je uitkomt in de ranking en hoe hoger de prijs. Wanneer de battle is afgelopen, zijn er winnaars (plek 1, 2 en 3). Maar daarboven val je ook in de prijzen (tot 650 spelers):

PositiePunten
1e plaats500plus de verzamelde punten in de ronde zelf.
2e plaats250plus de verzamelde punten in de ronde zelf.
3e plaats100plus de verzamelde punten in de ronde zelf.

Er was in 2022 een totale prijzenpot van €50.000 dat werd verdeeld onder 650 spelers. De dagelijkse prijzenpot van €3.500 werd als volgt verdeeld:  

PositiePrijs
1€ 125 Bonus
2€ 100 Bonus
3€ 70 Bonus
4€ 50 Bonus
5€ 30 Bonus
6 – 50€ 20 Bonus
51 – 150€ 10 Bonus
151 – 25025 Free Spins van € 0,20 
251 – 65010 Free Spins van € 0,20 

Hoe gaat een slots battle in zijn werk?

Een SlotMaster battle duurt 2 minuten. De puntentelling hangt af van het wapengebruik die je tegen de andere twee spelers inzet. Als het SlotMasters gevecht begint, blijf je op de “Spin” knop drukken om te spelen. Alleen dan kun je punten verzamelen. De punten krijg je voor de combinaties die je maakt. Als er een schatkist symbool verschijnt op de middelste rol, dan stoppen de rollen met draaien. Allerlei wapens komen in beeld. Elk wapen heeft een andere kracht en wordt gebruikt om meer punten te verzamelen, bestaande punten te beschermen, of de punten van een tegenstander te beïnvloeden:

SlotMasters bomBomVernietigt alle punten van de tegenstander
SlotMasters diefDiefSteelt 50% van de punten van de tegenstander
SlotMasters SchildBeschermt je voor korte duur tegen alle aanvallen
BevriezenBevriest voor korte duur de rollen van de tegenstanders

Eerst kies je het wapen, dan kies je de speler waartegen je het wapen in wilt zetten. Die kies je door op het rode doelwit te klikken (deze verschijnt boven de rollen van je tegenstanders).

De speler met de meeste punten aan het einde van het gevecht wint het SlotMasters gevecht.

SlotMasters tips

  • Iedere ronde duurt twee minuten. Als er geen andere tegenstanders zijn, speel je tegen bots.
  • Als je een schatkist krijgt, moet je wel op een van de schilden klikken. 
  • Als je in de leiding bent en je zit in de laatste fase van het gevecht, dan kun je beter het Schild kiezen als je een Schatkist krijgt. Die is namelijk meer waard dan het stelen van nog meer punten van je tegenspelers.
  • Kies alleen voor de Bom als iemand een heel grote voorsprong. Kies anders de Dief.

Betaalmogelijkheden bij Jack’s casino online


De betaalmogelijkheden bij Jack’s casino online zijn zeer veilig te noemen. Geld storten kan
je doen via iDEAL vanaf een Nederlands IBAN-nummer of met een creditcard (Visa, Mastercard) die op jouw naam staat. Geld storten vanaf een zakelijk bankrekening is niet toegestaan. Dit heeft ook te maken met de persoonlijke verificatie. Het minimale bedrag voor storten is vastgesteld op 10 euro. De stortingslimiet is het bedrag dat je zelf bij de registratie bij stap 4 hebt ingevuld voor je Jack’s casino account.


Het maximale stortingsbedrag per keer/dag 14.4990 euro, wekelijks 30.000 euro en maandelijks 50.000 euro, mits jouw stortingslimiet dit toelaat. De minimale uitbetaling is 20 euro en kan alleen uitbetaald worden naar je Nederlandse IBAN bankrekening. Je kan dus geen uitbetaling doen naar je creditcard, ook al heb je daar geld mee gestort. De betaaloptie Paysafecard is niet aanwezig.


Bij stortingen op je casino account moet het geld afkomstig zijn van je eigen bankrekening of creditcard die op jouw naam staat. Iedere betaalmethode die je gebruikt om geld te storten of op te nemen moet op jouw naam geregistreerd zijn. Daarom zijn creditcards die op naam van een bedrijf staan of zakelijke bankrekening uitgesloten. Heb je een gezamenlijke rekening of kaart, dan kan je deze wel gebruiken bij het Nederlandse online casino Jack’s.

OnderdeelScore
BetaalmethodeiDEAL, mastercard, VISA10
Uitbetalingslimietnee10
Uitbetaling 24 uur9
Minimale storting€109
Gratis storten/ uitbetalenja10
TOTALE SCORE9.6

De spelselectie bij Jacks Casino online is echt gevarieerd, aantrekkelijk, en goed doordacht. Jack’s casino online werkt samen met zeer veel grote en kleine bedrijven in de iGaming industrie. Zoals NetEnt, Pragmatic Play, Red Tiger, Greentube, Microgaming, Play'N GO, en Blueprint, die allemaal partner zijn het online casino. Maar dat is nog niet het einde. Je vindt er ook casino spellen die helemaal anders zijn dan die van de grotere aanbieders, omdat ze partnerships hebben met een aantal kleinere spelaanbieders. Zoals Peter & Sons en Amomet. Met name deze kleinere aanbieders bieden spellen aan, waardoor er een zeer gevarieerd aanbod aan casino games is bij Jack’s online casino.


Maak gebruik van de royale welkomstbonus zodat je de videoslots, Megaways, gokautomaten, en fruitmachines kunt uitproberen. Neem bijvoorbeeld de bekende NetEnt videospeelautomaat Narcos. In dit spel speel je de rol van Pablo Escobar en heb je de mogelijkheid de Locked up gratis spins bonus te activeren. Verder is er een flink aantal spellen om uit te kiezen, waaronder Sweet Bonanza, Big Bass Bonanza, Book of Ra, Starburst, Dragon’s Fire Megaways, Lord of the Ocean en Gonzo's Quest Megaways. De videoslot spellen die online gespeeld kunnen worden zijn ook erg leuk. Je kunt lage inzetten plaatsen op spellen als Random Runner, Nudge Runner, en Classic Joker met 5 rollen. Al deze spellen bieden kans om flink te winnen. De jackpotspellen zijn, zonder twijfel, ook vertegenwoordigd, maar op welke manier?

Onze Jacks Casino Review geeft ze een hoog algemeen cijfer omdat ze binnen hun uitgebreide spelkeuze ongeveer 60 verschillende jackpot speelautomaten aanbieden. Het Live Casino is, zonder twijfel, ook zeer goed vertegenwoordigd. Er zijn ook gespecialiseerde tafelspelen waarbij je voortdurend moet samenwerken met dealers die vloeiend Nederlands spreken. Live Roulette en Live Blackjack werken beide op dezelfde manier.

Het live casino is elke dag van het jaar en de hele dag open, en het mooiste is dat je gewoon aan een open tafel kunt aanschuiven en beginnen spelen. Er zijn verschillende live casino spellen, waaronder roulette, blackjack, baccarat, en poker, en ook live shows, zoals Monopoly en Crazy Time, die je in Jack's Casino online allemaal kunt beleven. Het enige spel dat in deze waanzinnige lijst van casino spellen ontbreekt is live craps. Je kunt echter een versie van craps spelen die "First Person" heet, waarin je het tempo van het spel bepaalt. Dit spel kan online gespeeld worden en is ontwikkeld door de grote Live game ontwikkelaar Evolution Gaming.

Het navigeren tussen de casino spellen is heel makkelijk en overzichtelijk bij Jack’s casino online. Je kan altijd heel eenvoudig terug naar de lobby via de knop die je in het menu onder de banner ziet. Jack’s casino online heeft hier een overzicht voor je gemaakt van diverse spellen. Waaronder Fruitautomaten, nieuwkomers, Meest populaire spellen, casino spellen van een kleine spelprovider (op het moment van het maken van de Jack’s online casino reviews is dit Synot) en Megaways waarbij je mega veel manieren hebt om te winnen. In de zwarte menubalk kan je ook makkelijk navigeren van Videoslots, naar klassiekers en Jackpots. Als ook naar Live Casino games, tafelspellen of bekijk alle spellen. Ben je op zoek naar een bepaald casino spel van een spelprovider of ben je op zoek naar een specifiek spel? Dank je ook de zoekfunctie gebruiken, welke je rechts in de zwarte balk vindt onder het vergrootglas of filter op ‘spelaanbieders’.

Bonussen bij Jack's Casino Online Spelen

Jack's Online Casino blijft ook niet achter met het aanbieden van welkomst- en andere bonussen. Bij Jack’s zijn er twee soorten welkomstbonussen, een casino bonus en een sportsbook bonus. Bonussen zijn een mooie kans voor zowel de online speler als het online casino. Want met een bonus kan je het casino online uitproberen, zonder dat het je extra geld kost. De online casino’s willen je bovendien graag als nieuwe speler binnenhalen. Om je over de streep te trekken om bij hun te gokken, krijg je eigenlijk altijd wel een welkom bonus bij je eerste storting. Jack’s Casino & Sport wil je natuurlijk ook graag behouden als vaste speler, daardoor ontvang je geregeld een no deposit bonus. Of bijvoorbeeld een extraatje als je jarig bent. Ook met feestdagen zijn er vaak casino bonussen zonder storten te ontvangen voor de gokkers. Dat is het leuke van spelen bij een online casino dat je verschillende bonussen mag verwachten. Dit is ook om je te belonen als trouwe speler. Extra speelgeld is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Dit kan variëren van een kleine 5 euro no deposit bonus casino tot welkomst bonussen van 200 euro. De hoogte van de casino bonussen zijn afhankelijk van de voorwaarden die eraan gesteld zijn. Er zijn vervolgens veel verschillende soorten bonussen bij alle online casino’s.

Jack's Casino online spelen - Casino welkomstbonus

Jack's online Casino heeft een boel bonussen in zijn aanbod, waaronder onderstaande welkomstbonus.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Screenshot-2023-01-23-at-16.44.18.png

De casino welkomstbonus bestaat uit een 100% stortingsbonus tot € 100. De minimale storting voor deze bonus is € 10. Het maximale stortingsbedrag dat je een verdubbeling van je inzet oplevert is € 100. Wanner je bijvoorbeeld 75 euro stort, dan ontvang je daarbovenop 75 euro bonusgeld. In totaal heb je dan 150 euro om het online casino van Jack’s mee te verkennen. Deze bonus van 100% is zeker aantrekkelijk, nodigt nieuwe spelers uit en daarmee scoort Jack’s casino online punten in onze Jack’s casino review.

Wanneer de bonus geactiveerd is, wordt de bonus én je storting geblokkeerd voor uitbetaling totdat aan de inzetvereisten is voldaan. Voor alle bonusvoorwaarden bij Jack’s neem je hier een kijkje. Om de bonus te kunnen beoordelen in onze Jack’s casino review kijken we ook naar de bonusvoorwaarden. Een welkomstbonus mag mooi klinken, maar de voorwaarden bepalen echt de waarde van de welkombonus. Als het te moeilijk is om de bonus vrij te spelen, dan is de lol er ook snel vanaf. Dus, heeft Gokoverzicht de belangrijkste voorwaarden van de welkomstbonus voor je op een rij gezet.

  • Om de welkomstbonus te claimen moet je tenminste 10 euro storten.
  • De 100% bonus is geldig op de eerste storting tot maximaal 100 euro.
  • Maximaal 1 welkomstbonus per huishouden.
  • Zodra de welkom bonus actief is, wordt het bonusbedrag + de eerste storting die hiervoor gebruikt is, geblokkeerd voor uitbetaling totdat aan de inzetvereisten is voldaan. Of als je de bonus opgespeeld hebt (dat wil zeggen dat je niets hebt gewonnen met de bonus).
  • Rondspeelvoorwaarden is maar 20x.
  • Maximale inzet is 6 euro per spin of 0,50 euro per winlijn.
  • Houd rekening mee dat alle gok weddenschappen die boven genoemde maximaleinzet zijn geplaatst, kunnen leiden tot sluiting van het account. Als ook verlies van winsten die zijn behaald met het inzetten van de bonus.
  • De welkom bonus is geldig voor online spelers van 24 jaar of ouder.


Dit heeft te maken met de goklicentie die Ksa uitgeeft en niet met het online casino zelf. Bij alle online casino’s met een Nederlandse goklicentie is dit gelijk. Deze bonusvoorwaarden voor de welkomstbonus Jack’s casino online zijn zeker goed te noemen. De belangrijkste is de rondspeelvoorwaarden van maar 20 keer. Dit is zeer goed en ook zeker haalbaar. De maximale inzet van 6 euro per spin, is iets aan de lage kant, maar niet ongewoon. Al met al een prima welkomstbonus voor nieuwe Nederlandse spelers.


Jack's Casino online spelen - Sport welkomstbonus

Jack's online Casino heeft een boel bonussen in zijn aanbod, waaronder deze sport welkomstbonus.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Screenshot-2023-01-23-at-16.44.53.png


Voor de sport welkomstbonus krijg je een gratis weddenschap van € 50 bovenop je storting. De minimale storting om van deze bonus te genieten is € 20. Deze promotie loopt vanaf 11 januari 2023.

Afhankelijk van je stortingsbedrag kun je met deze promotie verschillende bonussen ontvangen.

Stort je €20 dan ontvang je 2 Free Bets van €10 en 1 Free Bet van €5 voor de Jack's Special. Stort je tussen €30-€39,99 dan ontvang je 3 Free Bets van €10, 1 Free Bet van €5 op de Jack's Special en 1 Profit Boosts van 25%. Stort je tussen €40-€49,99 dan ontvang je 4 Free Bets van €10, 1 Free Bet van €10 op de Jack's Special en 2 Profit Boosts van 25%. Stort je Stort je tussen €30-€39,99 dan ontvang je 3 Free Bets van €10, 1 Free Bet van €5 op de Jack's Special en 1 Profit Boosts van 25%. 50 of meer dan ontvang je 5 Free Bets van €10, 1 Free Bet van €10 op de Jack's Special en 2 Profit Boosts van 50%.

Als je een weddenschap wint dan krijg je de winsten uitbetaald minus de inzet. De rondspeelvoorwaarden zijn dat je de storting minstens 1x dient in te zetten voordat je een uitbetaling mag aanvragen. Per Free Bet dien je de gehele waarde van €10 in te zetten. De Profit Boosts kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere bonussen en op de Jack's Specials. Je kan maximaal €150 extra winst maken met de Profit Boosts. De Free Bets en de Profit Boosts zijn 7 dagen geldig vanaf het moment dat je ze geclaimd hebt. Goede voorwaarden dus.

Overige bonussen bij Jack's Casino online

Afgezien van de twee welkomstbonussen heeft Jack's nog een ruim aanbod van andere bonussen, waaronder casino-, sport- of Live Casino bonussen.

Jack's Casino - Elke maandag 30 Free Spins + €5 Live Free Bet

Deze bonus is geldig voor spelers die 24 jaar of ouder zijn. Zolang de promotie loopt kun je elke maandag de Free Spins en Live Free Bets claimen. De Free Spins worden elke week op een nieuwe provider gegeven, zie onderstaan schema.

23 januari '23Play 'n Go
30 januari '23Stakelogic
6 februari '23Blueprint
13 februari '23Pragmatic Play
20 februari '23Play 'n Go
27 februari '23Stakelogic
6 maart '23Blueprint
13 maart '23Pragmatic Play

De Live Free Bet kan gebruikt worden voor 1 sportweddenschap naar keuze en heeft een waarde van €5. De Live Free Bet en Free Bet zijn 5 dagen geldig na het activeren van de promotie en komen daarna te vervallen. De speler moet minimaal €30 storten om in aanmerking te komen voor beide bonussen.=

Jack's Casino - Beantwoord 8 vragen en win tot €25.000

Jack's biedt deze bonus aan onder de naam 'het Spel'. De spelperiode per speelronde is tot aan de aanvang van de eerste wedstrijd waarop de spelronde betrekking heeft. Deelname aan het Spel sluit zodra de wedstrijd van start gaat. Door mee te doen aan het Spel kan je een casino- of sport bonus verdienen. Deelname is alleen mogelijk voor spelers die 24 jaar of ouder zijn. Deze promotie is geldig tot 28 februari 2023. De te winnen prijzen zijn als volgt:

8 van de 8 vragen juist€25.000
7 van de 8 vragen juist€1.000
6 van de 8 vragen juist€100 Free Bet
5 van de 8 vragen juist€50 Free Bet
4 van de 8 vragen juist50% Profit Boosts
3 van de 8 vragen juist10 Free Spins
Minder dan 3 vragen juistGeen prijs

Jack's Casino - Nederlands voetbal: stort en claim 4 Profit Boosts

Deze bonus is geldig voor spelers die 24 jaar of ouder zijn. Zolang de promotie loopt kun je inzetten op Nederlands voetbal zoals de Eredivisie, Eerste Divisie en Jack's League. Je ontvangt met deze bonus wekelijks 4 Profit Boosts van 25%. De minimale storting om het Profit Boost pakket te ontvangen is €20. De Profit Boosts komen te vervallen 7 dagen na activatie mits ze nog niet gebruikt zijn. Deze actie is geldig tot en met 22 mei 2023. Deelname is alleen mogelijk voor spelers die 24 jaar of ouder zijn.

Jack's Casino - Overseas met Jack's: verdien een €5 Free Bet

Als speler bij Jack's kan je wekelijks een €5 Free Bet verdienen. Activeer hiervoor elke week de bonus in je bonus sectie. Vervolgens plaats je vóór maandag 08.00 4 weddenschappen van minstens €10 met minimale odds van 1.40. Je kan inzetten op de NFL, NBA, NHL, MLB of UFC. De Live Free Bet kan je vervolgens inzetten op een live evenement. Winsten uit de Free Bet hoeven niet rondgespeeld te worden. Ook dient het bedrag in 1x in te worden gezet. Als je de Free Bet binnen 7 dagen niet hebt gebruikt, dan komt deze te vervallen. Deelname is alleen mogelijk voor spelers die 24 jaar of ouder zijn.

Jack's Casino - Premier League Darts Profit Boosts

Met deze promotie kun je wekelijks (op donderdag) tot 3 Profit Boosts van 25% claimen voor de Premier League darts (minimale odds per selectie van 1.40). Afhankelijk van je stortingsbedrag kun je met deze promotie eenmalig 1 van onderstaande bonussen ontvangen.

StortingsbedragBonus
€10 - €19,991 Profit Boost van 25%
€20 of meer3 Profit Boosts van 25%

De Profits Boosts kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere bonussen en op Jack’s Specials. Met deze Profit Boost kan er maximaal €1000 worden ingezet en maximaal €150 euro extra winst worden gemaakt. Het maximum inzetbedrag en/of potentiële winst kunnen echter minder zijn indien je als speler gelimiteerd wordt door onze provider. De Profit Boosts zijn 1 dag geldig vanaf het moment dat je deze claimt. Dit houdt in dat je maximaal 1 dag de tijd hebt om de Free Bets en Profit Boosts in te zetten.

Deze promotie loopt van 2 februari 2023 tot en met 25 mei 2023 en is alleen geldig voor spelers van 24 jaar of ouder.

VIP loyaliteitsprogramma Jacks casino online?


Over het VIP loyaliteitsprogramma van Jacks casino online kunnen we kort zijn: deze is er namelijk niet. Daarentegen stelt Jack’s trouwe spelers zeker niet teleur met de vele bonussen en acties die ze elke maand weer verzinnen. Denk hierbij aan Free Spins voor nieuw geïntroduceerde casino spellen of een deposit bonus. De lopende acties vind je rechtsboven onder de knop Promoties. Lees altijd de bonusvoorwaarden voordat je een bonus accepteert, zodat je weet waar je aan toe bent.

Casino GAMES Jack’s online casino 

De spelselectie bij Jacks Casino online is echt gevarieerd, aantrekkelijk, en goed doordacht. Jack’s casino online werkt samen met zeer veel grote en kleine bedrijven in de iGaming industrie. Zoals NetEnt, Pragmatic Play, Red Tiger, Greentube, Microgaming, Play'N GO, en Blueprint, die allemaal partner zijn het online casino. Maar dat is nog niet het einde. Je vindt er ook casino spellen die helemaal anders zijn dan die van de grotere aanbieders, omdat ze partnerships hebben met een aantal kleinere spelaanbieders. Zoals Peter & Sons en Amomet. Met name deze kleinere aanbieders bieden spellen aan, waardoor er een zeer gevarieerd aanbod aan casino games is bij Jack’s online casino. 

Maak gebruik van de royale welkomstbonus zodat je de videoslots, Megaways, gokautomaten, en fruitmachines kunt uitproberen. Neem bijvoorbeeld de bekende NetEnt videospeelautomaat Narcos. In dit spel speel je de rol van Pablo Escobar en heb je de mogelijkheid de Locked up gratis spins bonus te activeren. Verder is er een flink aantal spellen om uit te kiezen, waaronder Sweet Bonanza, Big Bass Bonanza, Book of Ra, Starburst, Dragon’s Fire Megaways, Lord of the Ocean en Gonzo's Quest Megaways. De videoslot spellen die online gespeeld kunnen worden zijn ook erg leuk. Je kunt lage inzetten plaatsen op spellen als Random Runner, Nudge Runner, en Classic Joker met 5 rollen. Al deze spellen bieden kans om flink te winnen. 

De jackpotspellen zijn, zonder twijfel, ook vertegenwoordigd, maar op welke manier? Onze Jacks Casino Review geeft ze een hoog algemeen cijfer omdat ze binnen hun uitgebreide spelkeuze ongeveer 60 verschillende jackpot speelautomaten aanbieden. 

Het Live Casino is, zonder twijfel, ook zeer goed vertegenwoordigd. Er zijn ook gespecialiseerde tafelspelen waarbij je voortdurend moet samenwerken met dealers die vloeiend Nederlands spreken. Live Roulette en Live Blackjack werken beide op dezelfde manier. Het live casino is elke dag van het jaar en de hele dag open, en het mooiste is dat je gewoon aan een open tafel kunt aanschuiven en beginnen spelen. Er zijn verschillende live casino spellen, waaronder roulette, blackjack, baccarat, en poker, en ook live shows, zoals Monopoly en Crazy Time, die je in Jack's Casino online allemaal kunt beleven. Het enige spel dat in deze waanzinnige lijst van casino spellen ontbreekt is live craps. Je kunt echter een versie van craps spelen die "First Person" heet, waarin je het tempo van het spel bepaalt. Dit spel kan online gespeeld worden en is ontwikkeld door de grote Live game ontwikkelaar Evolution Gaming.

Het navigeren tussen de casino spellen is heel makkelijk en overzichtelijk bij Jack’s casino online. Je kan altijd heel eenvoudig terug naar de lobby via de knop die je in het menu onder de banner ziet. Jack’s casino online heeft hier een overzicht voor je gemaakt van diverse spellen. Waaronder Fruitautomaten, nieuwkomers, Meest populaire spellen, casino spellen van een kleine spelprovider (op het moment van het maken van de Jack’s online casino reviews is dit Synot) en Megaways waarbij je mega veel manieren hebt om te winnen. 

In de zwarte menubalk kan je ook makkelijk navigeren van Videoslots, naar klassiekers en Jackpots. Als ook naar Live Casino games, tafelspellen of bekijk alle spellen. Ben je op zoek naar een bepaald casino spel van een spelprovider of ben je op zoek naar een specifiek spel? Dank je ook de zoekfunctie gebruiken, welke je rechts in de zwarte balk vindt onder het vergrootglas of filter op ‘spelaanbieders’.

Jack’s Live casino spellen

Speel je liever live casino spellen, dan kan dat ook bij Jack's. In samenwerking met Evolution bieden ze immers een live casino aan met Nederlandstalige dealers! Geniet van geweldige live casinospelen zoals live roulette, live blackjack of live poker met echte dealers en echte medespelers via een live verbinding. Allemaal lekker van het gemak van je eigen huis. Enkele spelen die aangeboden worden bij Jack's Online zijn onder andere Lightning roulette, Roulette live, Monopoly live, Power Blackjack, Megaball, Football Studio en 3 Card Poker. 

Bij Jack’s live casino kan je een groot spelaanbod verwachten. Van Live Blackjack en Live Roulette tafels tot leuke shows waarbij de host het live spel aan elkaar praat en dat in de Nederlandse taal. Het Live casino is 365 dagen per jaar en 24/7 per dag geopend. Het uitgebreide Live Jacks Casino spellen is zeker fantastisch te noemen. Van Live Baccarat tot Live Roulette en live Crazy Time tot Fooball Studio. Met bijna 40 live casino games is Jack’s Live casino zeer goed vertegenwoordigt. Ook de live sportbets van Jack’s Casino & Sport zijn zeker de moeite waard om een keer te bekijken. 

Wedden op sport bij Jack’s Casino & Sports

Voor het sportsbook dat Jack's biedt, werken ze samen met de bekende provider Kambi. Ze bieden maar liefst weddenschappen op 25 verschillende sportdisciplines en 60+ evenementen. Van de Eredivisie, tot de PL, tot de NBA en de F1 en nog veel meer.

Tegenwoordig maken de technologische innovaties het wedden op sportwedstrijden gemakkelijk en ongecompliceerd. Als je liever online op sportweddenschappen wedt, dan kan je bij Jack’s Casino & Sport ook terecht terwijl je onderweg bent. Want de gok website Jacks.nl is browser based. Dat wil zeggen dat op alle devices je een kan inloggen en online sportsbets kan plaatsen. Of dit nu vanaf je pc, laptop, smartphone of tablet is, je hebt altijd alle informatie bij de hand.  geïnvesteerd in hun mogelijkheden op mobiel. 

Gokkers kunnen comfortabel thuis of op kantoor op wedstrijden inzetten zonder hun comfortzone te verlaten. Op alle sportwedstrijden die wereldwijd gespeeld worden, kan gewed worden. Dit maakt wedden op sport dan ook zo aantrekkelijk. De opwinding van het inzetten op bepaalde resultaten wordt nog vergroot door de welkomstbonussen die je als nieuwe online speler kunt claimen. 

Spanning & spanning bij wedden op sport

Hoewel sportweddenschappen gericht zijn op ontspanning, kun je er ook goede winsten mee maken. Je favoriete sportploeg zien spelen is vermaak, en het plezier wordt verdubbeld als er sportbets worden afgesloten en gewonnen. Er is geen beter gevoel dan een paar voorspellingen te doen, en die goed uit komen. Dit is nog, een andere reden voor de wereldwijde bekendheid van deze industrie. Voor wedden op sport kan je dan ook terecht bij Jacks casino online. Je kan maar liefst kiezen uit 25 verschillende sporten. 

Zowel bij wedden op sport als bij Jack’s casino online spelen is het belangrijk om je te wijzen op het belang van verantwoord gokken. We raden aan om inzetten te gebruiken die voor jou comfortabel zijn. 

Betrouwbaarheid van Jack's Casino Online Spelen

Als je speelt bij Jack's Casino kies je voor een betrouwbare Nederlandse kansspelaanbieder. Niet alleen hebben ze meer dan 20+ jaar ervaring in de Nederlandse gokwereld, ook is de JVH Group eigenaar van andere casino's in Nederland. Tevens hebben ze een Ksa vergunning. Ze zijn zodoende een betrouwbare partij om bij te gokken in Nederland.

Om hun spelers te beschermen tegen onverantwoord speelgedrag, bieden ze een sectie aan op hun website waar je tips kan lezen over hoe je verantwoord speelt. Ook wordt, nadat je je aanmeld als speler, je limieten ingesteld en time out limits vastgesteld zodat je ooit over je budget speelt.

Verder is Jack's klantenservice 24/7 bereikbaar. Per mail ([email protected]), live chat (op elke pagina vind je een knop waarmee je direct een chat kunt beginnen met één van de klantenservicemedewerkers) en telefoon (0800-7777700). Of ook per post kan je ze schrijven: JOI Gaming Ltd., Tower SIXTY3, Level 8, 63, Tower Road, Sliema ‑ SLM 1609, Malta.

Als laatste bieden ze veilige betaalmethoden aan als iDEAL, Visa en Mastercard. Bovendien hebben ze een ‘Veilig, Vertrouwd en Verantwoord’ online spelen en wedden beleid. Jack’s casino promoot ook proactief het verantwoord spelen, waarbij ze bijvoorbeeld 24/7 voor de Nederlandse spelers klaar staan. Dus de vraag of je vertrouwd bij Jack’s casino online spelen kan, kunnen we volmondig beantwoorden met een Ja. 

Veelgestelde Vragen | FAQ

Jack’s online casino klantenservice is uitstekend te noemen en is dan ook 24/7 bereikbaar via de Live Chat, e-mail of telefonisch. Of je nu midden in de nacht een vraag hebt of ’s middags, je kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht bij de helpdesk met vragen het online casino, de casino games, sportweddenschappen, transacties, uitbetalingen, promoties, verantwoord spelen, over je vooraf ingestelde limieten en nog veel meer. Je kan in de Nederlandse taal terecht bij de klantenservice van Jack’s casino online.
Ja, er zijn zelfs twee welkomstbonussen bij Jack’s online casino. Namelijk een bonus voor nieuwe casino spelers en een bonus voor wedden op sport. Claim de bonus door je te registreren als nieuwe speler en tenminste 10 euro te storten. Je kan beide bonussen claimen, je hoeft dus niet te kiezen tussen de Sports of Casino welkomstbonus.
Indien je winsten uitbetaald hoef je daar geen kansspelbelasting over te betalen. Deze wordt namelijk door Jack’s casino online betaald. Bovendien hoef je ook geen inkomstenbelasting te betalingen over de uitbetalingen die je doet.