Holland Casino Online

Beleef de sfeer van het landgebonden gokparadijs thuis bij Holland Casino Online. Zinderende bonussen en fantastisch casino spellen online spelen, zoals gokkasten, live casino en bingo.

Holland Casino Online

5/5
  • Bonus
  • Informatie
  • Spellen
  • Storten en Uitbetalen
Casino Bonus
50% Stortingsbonus tot €100 + Max. 100 Free Spins
Inzetvereisten
Sport Bonus
Wed €50, Krijg €50 + Elke speelronde €5 Free Bet
Inzetvereisten
Poker Bonus
€100 Pokertickets & cashgame blinds of €250 inwisselbare Bonus
Inzetvereisten
BIngo Bonus
€20 Bonus bij €10 tickets
Inzetvereisten
Eigenaar
de Nederlandse Overheid
Opgericht
1975
Vergunning
Goko KSA Logo
Klantenservice
24/7 Klantenservice
Telefoon: 088-0900-500
E-mail: [email protected]
Live chat: van 8 uur 's ochtends - 2 uur 's nachts voor ingelogde spelers
Aanbod
Casino, Live Casino, Sport, Bingo, Poker
Spelontwikkelaars
Greentube 60x60 Square LogoIGT 60x60 Square LogoISoftBet 60x60 Square LogoMicrogaming 60x60 Square LogoPlay N Go 60x60 Square LogoPlaytech 60x60 Square LogoQuickspin 60x60 Square Logorelax gaming logoSkywind Group 60x60 Square Logo
Betaalmethoden
Meastro logo witte achtergrondTrustyl 60x60 Square LogoVISA logo
Min. storting
€10
Uitbetaalopties
Meastro logo witte achtergrondTrustyl 60x60 Square LogoVISA logo
Max. uitbetaling
Geen
N.B. uitbetalingen boven de €10.000 worden geregistreerd

Over Holland Casino Online

Op 29 september 2021 gaf de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa) een licentie aan Holland Casino om met ingang van 1 oktober 2021 online kansspelen aan Nederlandse spelers aan te bieden. Het motto van Holland Casino is: "Leef spannend!". Sinds 4 oktober 2021 staat Holland Casino Online live en kunnen spelers genieten van hun brede online spelaanbod.

Op 17 december 1975 gaf de overheid de enige casinovergunning in Nederland aan Holland Casino. Nog steeds is Holland Casino de enige kansspelaanbieder met een land-based casino vergunning waar tafelspelen gespeeld kunnen worden. Inmiddels heeft Holland Casino 14 vestigingen verspreid over Nederland. Ook maakte Holland Casino onderdeel uit van de eerste 10 kansspelaanbieders die een licentie kreeg van de Ksa voor de Nederlandse online markt.

Is this casino reliable
Ksa vergunning yes
NL Klantenservice yes
iDEAL yes
Gescheiden tegoeden yes
Live Chat yes

Onze score

Betrouwbaar
9.4
Bonusvoorwaarden
8.7
Games
9.3
Support
9
Storten & Uitbentalen
9.5

Voor- en nadelen bij Holland Casino Online

  • Betrouwbare aanbieder van kansspelen; in het bezit van een Ksa vergunning
  • Holland Casino Online is een Nederlands Staatsbedrijf
  • Holland Casino Online biedt een Online Casino, Live Casino, Sportsbook, Poker-afdeling
  • Ook bieden ze bingospellen
  • Overzichtelijke mooie website met ruim aanbod
  • Veel verschillende bonussen
  • Meerdere betalingsmogelijkheden, waaronder iDEAL, Creditcards (MasterCard en VISA), Trustly en Maestro
  • Van origine een landgebonden casino keten, nog geen ervaring met het uitbaten van een online casino
  • Nieuwe partij in het aanbieden van sportweddenschappen

Hoe maak je een account aan bij Holland Casino Online

Je maakt in 6 makkelijke stappen zo een account aan bij Holland Casino Online. Binnen 15 minuten ben je al aan het spelen! Kijk hier hoe je het doet...
meer lezen minder tonen
Stap 1
Ga naar het online casino
Ga naar het online casino

Klik simpelweg hier of scroll naar boven op deze pagina en klik op de link "SPEEL BIJ HOLLAND CASINO ONLINE". Dit brengt je naar de website van het online casino. Klik vervolgens op de knop "Nu Registeren".

meer lezen minder tonen
Stap 2
Vul persoonlijke gegevens in
Vul persoonlijke gegevens in

Op het registratieformulier vul je jouw persoonlijke gegevens in, welke bestaat uit twee delen. Persoonlijk informatie zoals naam, achternaam, geboortedatum en -plaats. En je adresgegevens.

meer lezen minder tonen
Stap 3
gerbuikersnaam & contact info
gerbuikersnaam & contact info

Vul je contactgegevens als telefoonnummer en e-mail in. Maak een gebruikersnaam aan en een sterk wachtwoord om je account te beveiligen. Om de veiligheid te verhogen, maak je een beveiligingsvraag en -antwoord aan. Bevestig dat je alle voorwaarden accepteert waarna je op ‘Aanmelden’ klikt en je registratieverzoek kan verzenden. Vervolgens ontvang je een bericht van succesvolle registratie.

meer lezen minder tonen
Stap 4
ID CONTROLE
ID CONTROLE

Bij deze stap heb je een geldig ID-bewijs nodig (paspoort of identiteitskaart). Je kan deze stap op 3 manieren voltooien:
#1 Gebruik de webcam om een foto van de voor- en achterkant te maken van je ID-bewijs.
#2 Gebruik de camera van je mobiele telefoon om een foto van de voor- en achterkant van je
ID te maken.
#3 Upload een foto van de voor- en achterkant van je ID-bewijs.
Vervolgens wordt je identiteit verifieert, wat enkele minuten kan duren.

meer lezen minder tonen
Stap 5
SPELERSLIMIETEN INSTELLEN
SPELERSLIMIETEN INSTELLEN

Je bent nu verplicht je speellimieten in te stellen: stortings-, tijds- en opnamelimiet. Deze limieten zorgen ervoor dat je niet tijdens het spelen opeens roekeloos veel geld stort, dat je niet te lange periodes speelt en dat je tijdig je winsten opneemt. Het maximale aantal uren dat je kan spelen bij Holland Casino is 8 uur per 24 uur.

meer lezen minder tonen
Stap 6
Token verificatie via e-mail
Token verificatie via e-mail

Zodra je je spelerslimieten hebt ingesteld moet je je e-mail bevestigen met de token - 6 nummer code - die je hebt ontvangen in je e-mail inbox. Vul deze in op het formulier en klik op volgende.

meer lezen minder tonen
Stap 7
IBAN VERIFICATIE
IBAN VERIFICATIE

Maak een eerste storting via iDEAL, waarbij je IBAN direct gecontroleerd wordt. Deze verificatie neemt enkele minuten in beslag. Wanneer je al deze stappen hebt doorlopen kan je bij Holland Casino Online spelen. Let wel! Als je de welkomstbonus wilt pakken moet je eerst naar de bonus sectie gaan en via deze knop geld storten.

meer lezen minder tonen
Stap 8
Spelen maar!
Spelen maar!

Zodra je alle stappen hebt doorlopen, kun je beginnen met spelen! Je identiteit is bevestigd en geld is gestort op je casino account.

meer lezen minder tonen

Betaalmogelijkheden bij Holland Casino

Holland Casino Online biedt verschillende betaalmogelijkheden aan, waarmee je snel geld en veilig kunt storten. Deze betaalmethoden zijn: iDEAL, Visa, MasterCard, Maestro en Trustly.

Holland Casino Online iDEAL is vertrouwd voor veel Nederlandse spelers, maar ook Trustly en de andere betaalmethoden zijn erg bekend en veilig. E-wallets zijn voor online casino’s met een Nederlandse goklicentie niet toegestaan. Daarom vind je deze betaaloptie dan ook niet terug bij HollandCasino. 

Bij Holland Casino wordt niet gesproken over een maximale uitbetaling en storting, maar deze geef je aan bij de speellimieten. De uitbetalingen worden binnen 1 werkdag verwerkt en zijn kosteloos. Het kan wel voorkomen dat de gekozen betaalmethoden kosten in rekening brengt, welke dan voor de speler zijn. 

OnderdeelScore
BetaalmethodeiDEAL10
Uitbetalingslimietnee10
Uitbetaling in dagen28.5
Minimale storting€109
Gratis storten/ uitbetalenja10
TOTALE SCORE9.5

Spelaanbod in Holland Casino Online

Holland Casino biedt werkelijk alles. Spelen zoals live blackjack, live roulette, live baccarat, en alle populaire tafelspelen die je maar kan spelen in zijn vele varianten.
Holland Casino online biedt drie secties aan: online casino games, live casino en een sportsbook. De online casino games zijn met zo’n 700 spellen zeer goed vertegenwoordigd. Bij aanvang van Holland Casino online was het een ‘soft’ opening waarbij slechts 120 games gespeeld konden worden. Inmiddels is het spelaanbod zeer uitgebreid. Alle grote namen zijn aanwezig.

Bij Holland Casino Online loopt de ‘Niet Normaal November’ acties. En dat houdt onder andere het ‘Het Rad van Holland Casino Online’ in.  

De prijzen van Rad van Holland Casino

Elke dag vanaf 12u in de middag kun je een poging wagen en aan het wiel draaien en maak je kans op leuke prijzen:

  • 5 golden chips van €1 voor het live casino
  • 5 free spins op geselecteerde slots
  • €100 cash
  • €5 free bet voor het sportsbook
  • 1 of 5 tickets voor de Niet Normaal November weekprijs

De eerste vier prijzen zijn duidelijk. De winsten uit de golden chips, free spins en free bet zijn zonder rondspeelvoorwaarden. En ook de cash bonus van €100 heeft geen enkele inzetvereiste. Met de tickets zit het anders. Elke maandag, vanaf 14 november tot en met 28 november, is er een prijstrekking. Hierbij wordt een prijzenpot van €10.000 verdeeld. De wekelijkse hoofdprijs is een zonvakantie t.w.v. €5000. Daarnaast worden er 676 geldprijzen weggegeven, van €5 tot €100.

Holland Casino Online slots

Bij Holland Casino Online spelen is een waar feest. Iedere maand komen er nieuwe spellen online bij. Onlangs nog de bijzondere goede casino games van NetEnt, zoals Starburst, Dead or Alive en Dazzle Me. Bij de Holland Casino Online slots kan je kiezen uit het premium casino, Exclusief, Tafelspellen, Uitgelicht, Jackpots en Alles Spellen, welke bovenaan gecategoriseerd zijn. Ook kan je per provider zien welke spellen aangeboden worden. Hierbij staat Playtech prominent als eerste genoemd, daar zij een groot spelaanbod aanbieden, maar liefst 111 stuks op het moment van het maken van deze Holland Casino Online review. Scrollen we iets naar beneden bij Alle Spellen, dan zien we dat Play’N Go nog groter vertegenwoordigd is met maar liefst 247 casino spellen. 

Holland Casino Online gokken op Jackpots

Wil je bij Holland Casino Online gokken op Jackpots? Met een kleine 40 Jackpot slots heb je bij Holland Casino Online genoeg keuze. De jackpot slots van Age of the Gods zijn ruim vertegenwoordigd. Maar ook andere slots zijn aanwezig, zoals Gladiator en Jackpot King Deluxe. Met dit grote spelaanbod aan jackpots scoren ze hoge punten in onze Holland Casino Online review.

Tot slot: het spelaanbod is grandioos groot. De diversiteit is volop aanwezig en het aantal providers is gewoonweg top te noemen.

Spelprovider slots Holland Casino

Holland Casino Online biedt spellen van Playtech, Greentube, IGT, Skywind, Pragmatic Play, Play’N GO, Microgaming, Red Tiger, NetEnt, Big Time Gaming, Relax, Scientific Games, BetSoft, Blueprint, Leander, Quickspin, Pariplay, iSoftBet, Oryx, Gamomat, Habanero en Red Rake. Degene die hier nog ontbreekt is Evolution Gaming. 

Je kan bij Holland Casino Online alles vinden wat je zoekt. Megaways, videoslots, klassieke fruitautomaten, jackpost slots en nog veel meer. Ongelimiteerd keuzemogelijkheid, kan je wel zeggen. Tegelijkertijd zorgt het er ook voor dat je als speler direct geconfronteerd wordt met de mindere kanten van dit casino. Hoewel de website zelf er fantastisch uitziet en de casino games op een overzichtelijke manier getoond worden, ontbreekt het nog aan de nodige filters. Je kan namelijk alleen zoeken op de naam van het spel. Filters als providers, bonus kopen en soort spel ontbreken in de filter. 

Bonussen bij Holland Casino Online

Holland Casino Online heeft een enorm aanbod aan bonussen. Afhankelijk van wel casino-onderdeel kan de speler een verschillende welkomstbonus verwachten. Zodoende bieden ze voor elke sectie (casino, sport, poker, bingo) een aparte, maar altijd mooie, welkomstbonus. Belangrijk om te weten is dat alle bonussen enkel van toepassing zijn voor spelers van 24 jaar of ouder.

Holland Casino Online welkomstbonus

De Casino welkomstbonus bij Holland Casino Online is een 50% stortingsbonus tot €100 + 100 gratis spins. Om deze stortingsbonus te pakken moet je een nieuwe speler zijn bij Holland Casino Online en minimaal €20 storten en maximaal €200. De Gratis Spins krijg je per 50 of per 100. Als je een bedrag stort tussen de €20 en €99.99 krijg je bovenop je bonusgeld 50 Free Spins. Als je €100 of meer stort krijg je 100 Gratis Spins. Om je bonus te claimen na het aanmaken van je account, en je geldstorting gedaan te hebben, verschijnt er een pop up bericht waar je je bonus moet selecteren. Op dat moment wordt je bonus toegevoegd aan je account.

Andere inzetvereisten die belangrijk zijn voor deze welkomstbonus zijn:

  • Je moet de bonus binnen 30 dagen nadat deze gestort is op je spelersaccount gebruiken anders verloopt de bonus. Uiteraard kun je de bonus ook annuleren maar houdt er wel rekening mee dat alle winsten die je hebt gemaakt met het bonusgeld ook verdwijnen als je je bonus annuleert.
  • Je moet de bonus binnen 72 uur accepteren om te voorkomen dat HC Online de bonus van je spelersaccount verwijderd.
  • De inzetvereisten zijn dat je je stortingsbedrag in 1 keer in moet zetten. Dit beteken dat je dus voor een storting van 100 euro, 50 euro bonus krijgt en je €100 in moet zetten.
  • Wedden op sommige spelen houdt in dat het bonusgeld slechts tot een bepaald percentage van hun waarde bijdragen aan de inzetvereisten. Zie onderstaande tabel voor de percentages waarin ze meetellen:
Spel CategorieInzet % bijdrage
Slots (met uitzondering van de lijst hieronder)100%
Roulette (alle typen)0 - 25%
Blackjack (alle typen)20%
Casino Hold'em20%
Baccarat & Sic Bo10%
Spin A Win ( alle types)5%
Video Poker, All double-up & Hi-Lo0%
Alle andere spellen100%

Wedden op roulette telt verschillend mee afhankelijk van de tafeldekking bij elke inzet.


Alle Roulette spellen
Tafeldekking Percentage %Bijdrage aan inzetvereisten
Lage Tafeldekking weddenschap0 - 25 %25%
Medium Tafeldekking weddenschap25.1 - 66.9 %25%
Hoge Tafeldekking weddenschap67%- 100 %0%

Je kan de Free Spins enkel spelen op onderstaande spellen:

Age of the GodsRed WizardSorcerer's Guild of Magic
Cash Collect: Sahara RichesEternal LadyLegacy Of the Wild 2
Blue WizardKhonsu God of MoonAbsolutely Mammoth

Holland Casino Online sportsbook Welkomstbonus

Ook biedt HC Online een Sportsbook bonus, namelijk wed €50, krijg €50. Om dit bonusgeld te ontvangen moet je zelf €50 storten en vervolgens moet je inzetten op een sportweddenschap met odds van 1.50 of hoger. De bonus wordt toegevoegd zodra je een weddenschap plaatst die aan de vereisten voldoen.

Holland Casino Online Poker Welkomstbonus

Er zijn 2 super Welkomstaanbiedingen voor je. Als nieuwe speler kies je zelf van welke bonus je gebruik wilt maken.

Optie 1 = €100 aan pokertickets en cashgame-blinds

Type# BeloningWaardeTotale waarde
Free blinds25€ 0.04€ 1.00
Free blinds20€ 0.10€ 2.00
Free blinds10€ 0.20€ 2.00
Free blinds10€ 0.50€ 5.00
Exclusive MTT Ticket1€ 10.00€ 10.00
Twister Tickets5€ 1.00€ 5.00

Optie 2 = een inwisselbare bonus van een €250

Waarde per deel# Hoeveelheid delenWaardePunten per inleg
€150€50400
€520€1002500
€1010€1005000

Hoe werkt de Pokerbonus van Holland Casino Online?

  1. Maak een Holland Casino-pokeraccount aan en verifieer je account via je email.
  2. Kies het welkomstaanbod dat het best bij jou past.
  3. Nu kun je €100 aan tickets en blinds of de €250 inwisselbare bonus gaan gebruiken

Andere inzetvereisten die belangrijk voor deze actie zijn:

  1. Maak een Holland Casino-pokeraccount aan en verifieer je account via je email.
  2. Kies het welkomstaanbod dat het best bij jou past.
  3. Nu kun je €100 aan tickets en blinds of de €250 inwisselbare bonus gaan gebruiken

Hoeveel spelerspunten kun je verdienen?

Voor elke €1 aan inleg of toernooikosten verdien je 70 pokerpunten.

Holland Casino Online Bingo Welkomstbonus

Er is ook een Bingo welkomstbonus. Deze bonus bedraagt €20 en krijg je wanneer je €10 aan bingo tickets koopt. Om deze bonus te claimen open je de bingo lobby, koop €10 aan bingo tickets en je €20 welkomstbonus wordt direct gestort op je spelersaccount.

Holland Casino biedt nog veel meer bonussen, van Acca boosts, Combo boosts, Free Spin acties op nieuwe slots en andere promoties op events.

Zo is er momenteel onder andere een dagelijkse wed €20, ontvang €5 actie voor de Olympische winterspelen.

Andere sport bonussen bij Holland Casino Online

Holland Casino veranderd regelmatig zijn aanbod aan sportbonussen. Momenteel zijn er welgeteld 5 fantastische bonussen beschikbaar voor sporten zoals voetbal, darten, basketbal en tennis.

Goalgetters

Voorspel welke spelers er scoren in de Eredivisie en win een deel van de €10.000 jackpot. Deze bonus is elke week geldig waarbij je moet kiezen uit 7 geselecteerde Eredivisiewedstrijden. Als er geen winnaar is wordt de jackpot verhoogt met €10.000. Zodra er een winnaar is, gaat het bedrag terug naar €10.000. Krijg ook een €5 Free Bet en 25 Gratis Spins als je de doelpuntenmakers van minstens drie van de zeven wedstrijden juist voorspelt. Deze bonus is alleen geldig voor 24+. 

Basketbal Combi Boost

Plaats een 3-voudige of meer basketbal combi weddenschap. Als je succesvol hebt ingezet, dan voegt Holland Casino een boost toe van 5-70% op je winst. Het boost bedrag hangt af van het aantal selecties. Deze bonus is alleen geldig voor 24+.  Deze bonus is geldig voor de volgende competities:

NBAChampions LeagueTBSL (Turkije)
FIBA World CupBNXT LeagueChina CBA
FIBA Euro CupLiga ACB (Spanje)Australia NBL
EuroleagueBBL (Duitsland)Philippines PBA
EurocupSerie A (Italie)NBB (Brazilië)

Tennis Combi Boost

Deze bonus geeft je 5-70% meer winst wanneer je een combi weddenschap plaatst met 3 of meer tennisselecties. Het boost bedrag hangt af van het aantal selecties. Bij deze bonus kan je wedden op de winnende wedstrijd van de Grand Slam, ATP, WTA of de Davis Cup. De maximale boost die een speler kan ontvangen is €100.000. Deze bonus is alleen geldig voor 24+. 

Voetbal Combi Boost

Deze bonus geeft je 5-70% meer winst wanneer je een combi weddenschap plaatst met 3 of meer voetbalselecties. Het boost bedrag hangt af van het aantal selecties. De maximale boost die een speler kan ontvangen is €100.000. Deze bonus is alleen geldig voor 24+. Bij deze bonus kan je wedden op de winnende wedstrijd van de volgende competities:

Nederlandse EredivisieEngelse FA CupFranse Ligue 1AFC Champions League
KNVB Cup Spaanse Primera DivisiónBelgium First DivisionCopa Libertadores
Engelse Premier LeagueDuitse Bundesliga IUEFA Champions LeagueCopa Sudamericana
Engelse ChampionshipItaliaanse Serie AUEFA Europa League Nederlandse Keuken Kampioen Divisie

Darten Combi Boost

Deze bonus geeft je 5-25% meer winst wanneer je een combi weddenschap plaatst van 3 of meer dart-selecties op Match-winner, Handicap en Most 180s. Het boost bedrag hangt af van het aantal selecties. De maximale boost die een speler kan ontvangen is €100.000. Deze bonus is alleen geldig voor 24+. 

Andere Poker bonussen bij Holland Casino Online

Momenteel heeft Holland Casino twee poker bonussen in zijn online aanbod beschikbaar.

Irish Open 2023

Kwalificeer je voor het Main event van het Irish Open in Dublin. Win toegang t.w.v. €1.150 en krijg een onkostenvergoeding van €1.100. Maak kans op een deel van €1.000.000. Deze promotie loopt tot en met 19 maart 2023. Deze bonus is alleen geldig voor 24+. 

Wekelijkse Freeroll

Speel poker en maak kans op een deel van €500 op zaterdag na het geven van een opt-in en nadat je een storting hebt gedaan. Je moet min. €10 storten om in aanmerking te komen voor deze bonus. Deze bonus is alleen geldig voor 24+. Deze bonus is geldig tot en met 30 december 2023.

Andere Bingo bonussen bij Holland Casino Online

Momenteel heeft Holland Casino een fantastische Bingo Bonus beschikbaar waarbij je kans maakt op een deel van de €16.000 prijzenpot!

Bingo Spitsuur bonus

Speel elke dinsdag en donderdag tussen 21.00 en middernacht Bingo90 tijdens het Bingo Spitsuur en maak kans op een deel van de €16.000 prijzenpot. Omdat er elke 5 minuten een nieuw bingospel start heb je 145 kansen op minimaal €100 te winnen.

VIP loyaliteitsprogramma?

Er is geen VIP loyaliteitsprogramma. 


Live Casino bij Holland Casino Online

Holland Casino Live spelen is alsof je in het landgebonden HC Scheveningen zit. Dit is ook niet vreemd, want het live casino wordt verzorgd vanuit de studio in Scheveningen, welke wordt ondersteunt door Playtech. Dit biedt de Nederlandse spelers veel extra’s. Helaas zit er wel een klein nadeel aan, en dat is dat de openingstijden van Holland Casino Live van 12.00 tot 03.00 uur is. Dit komt doordat het fysieke casino om 03.00 uur de deuren in Scheveningen sluit. 

Het aanbod van de live casino games Holland Casino is met 55 games uitgebreid te noemen. Alles is aanwezig van live roulette, live blackjack, live baccarat, live poker en game shows. Het feit dat er maar liefst 6 verschillende live baccarat zijn is groot te noemen, wat dat zien we niet vaak. De live roulette, blackjack en baccarat games worden live uitgezonden vanuit het Scheveningen. Deze worden aangevuld met live tafels van spelprovider Playtech, evenals de overige live games. 

Poker bij Holland Casino Online

Poker speelt in Holland Casino Online ook een prominente rol. Met de Masters Classics of Poker (MCOP) heeft Holland Casino een enorm populair merk die wereldwijd bekend is. 

Het pokergedeelte van het online casino van Holland Casino draait op de iPoker-software van Playtech. Je kan gemakkelijk Poker spelen door of op de website Instant Play te kiezen of de Poker-app te downloaden.

Net zoals voor alle casinospellen geldt moet je wel een account aanmaken om te kunnen spelen bij Holland Casino.

Afgezien van de MCOP Qualifiers, kan je ook de volgende pokerspellen spelen:

  • Hold’em cash games
  • Omaha cash games
  • Twister Poker (Jackpot Sit & Go’s)
  • Wild Twister (Jackpot Sit & Go blind all-in)
  • Age of the Gods Twister (Progressieve Jackpot Sit & Go shallow stacks)

Holland Casino Poker Series

Elke laatste week van de maand kunnen spelers meedoen aan het Holland Casino Pokertoernooi. Na twee jaar afwezigheid is het pokertoernooi eindelijk terug bij Holland Casino. Dit tot grote vreugde van menig speler. Voorheen lag de nadruk op de live events. Dit is niet langer het geval. 

Spelers kunnen nu ook online genieten van het spel. Vanaf Juli 2022 is het mogelijk elke maand mee te doen aan het online toernooi, voor een buy in van 100 euro. Vrijdag en zatedag moeten spelers zich kwalificeren voor de finale, die zondagavond plaatsvindt met een gegarandeerde prijzenpot van € 10.000.

Sportwedden bij Holland Casino Online

De enige plek waar de Nederlandse speler vroeger sportweddenschappen kon plaatsen was TOTO. Andere kansspelaanbieders die een kansspelvergunning hebben gekregen voor de online Nederlandse markt bieden inmiddels concurrentie aan TOTO. Holland Casino Online is daar één van. Ze hebben hun eigen sportsbook en bieden 18 verschillende sporten aan op hun website, van nationaal tot internationale wedstrijden, matches en races. Bij voetbal kan je zoal wedden op de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, Serie A, UEFA Champions League, en nog veel meer. Ook andere populaire sporten zoals basketbal, tennis en volleybal kan je uiteraard wedjes op plaatsen. 
Ook kan je live wedden op wedstrijden met de Live Stream!

Bingo bij Holland Casino Online spelen

Sinds december 2021 heeft Holland Casino Online ook een Bingo lobby toegevoegd aan hun spelaanbod. Het heeft een aparte speelsectie, net als Casino, Live Casino, Sport en Poker, staat Bingo ook in het verticale hoofdmenu.

Voor het bingo aanbod gebruikt Holland Casino Online de software van Playtech. De bingo rondes worden dus gespeeld tegen alle spelers van bij Playtech aangesloten online casino’s. Dit betekent dat je dus met spelers uit het buitenland kan spelen! Ook is er een chatfunctie, waar de moderators actief zijn. Deze is dan weer wel beperkt tot conversaties met enkel andere Nederlandse spelers van Holland Casino Online.

Er zijn verschillende varianten bingo beschikbaar in Holland Casino Online, namelijk:

  • Bingo 75
  • Age of the Gods Bingo
  • Bingo 80
  • Spirit Twister
  • Bingo 90
  • Fluffy Favourites Bingo
  • In de lobby staat aangegeven wanneer een bingokamer opengaat. Je kan een kaart kopen vanaf al €0.01. Bij sommige van de bingospellen zijn de kaarten wat duurder, namelijk €0.10 per stuk of €0.20. Je kan ook meerdere kaarten voor dezelfde ronde kopen, met een maximum van 40 kaarten.

    Tombola was de initieel de enige provider die bingospellen aanbood. Holland Casino is het tweede bedrijf in Nederland met een vergunning dat bingo aanbiedt. 

    Veelgestelde Vragen | FAQ's

    Vanaf 1 oktober 2021 is de Nederlandse kansspelmarkt geopend en heeft Holland Casino een licentie om online casinospellen aan te bieden aan de Nederlandse speler. Met ingang van maandagavond 4 oktober hebben zij hun online casino live gezet en kan je dus online spelen bij Holland Casino Online.
    Holland Casino Online biedt een hoeveel aan verschillende spellen. Op hun online platform kan je in het online casino spelen, in het live casino, je kan sportweddenschappen plaatsen en je kan op hun poker netwerk spelen. Slots, jackpotgames, live tafelspellen zoals roulette, blackjack, gameshows, enzovoort. Ook poker uiteraard en een aantal pokertoernooien zoals het populaire en bekende MCOP (Masters Classics of Poker).
    Als je speelt bij Holland Casino moet je weten dat je hiermee direct kiest voor een betrouwbare Nederlandse partij. Niet alleen is het in handen is van de overheid en als zodanig voldoet het bedrijf aan zeer strikte regels. Ook voldoen ze aan de strikte eisen van de Ksa, de overheidsinstantie die de veiligheid van online kansspelen waarborgt.