Bingo

Bingo is zo ongeveer het meest eenvoudige spel wat je als gokker kan spelen, maar daarbij ook het meest gezellige spel!
Bingo speel je met meerdere spelers in een zogenaamde bingoroom. Iedereen heeft een of meerdere bingokaarten met willekeurige getallen erop (vaak van 1 tot 80). Vervolgens worden de ballen gehusseld en komen er willekeurige ballen een voor een voorbij. De bingohost roept de getallen om, en iedereen streept de getallen af op zijn bingokaart.

Degene die het eerst bijv. een horizontale rij heeft (verschilt per room, maar wordt altijd duidelijk aangegeven) wint een prijs. De grote prijzen zijn meestal voor een volle kaart. Aangezien niet iedereen dezelfde nummers heeft op elke kaart, of anders verdeeld, wint er altijd wel iemand eerder dan een ander. Soms vallen prijzen bij meerdere spelers tegelijk en wordt gebruikelijk de prijs verdeeld tussen die spelers.

Bingo is geen spel waar je ingewikkelde kennis voor nodig hebt, daarom is het geschikt van jong tot oud. Bingo wordt veel door vrouwen gespeeld, dit vanwege het sociale effect dat Bingo heeft, vrouwen gokken namelijk ook omdat ze het gezellig vinden. Zo kan je bij de meeste bingorooms gezellig chatten met andere spelers. Ook wordt je vaak veelvuldig gefeliciteerd door andere spelers uit je room, wat de sportiviteit van de gemiddelde bingospeler maar weer eens benadrukt!

Wil je eens lekker thuis bingospelen? Maak dan je keuze uit eens van de rooms hieronder!

BeterBingo

BeterBingo is de nieuwste en leukste bingosite van dit moment! BeterBingo maakt gebruik van de betrouwbare software van b-livegaming en heeft een uniek loyalty systeem waarbij je als actieve speler flink beloond wordt. Mocht je het hoogste niveau bereiken dan ontvang je maar liefst 10% Cash back, en heb je onder andere een persoonlijke account manager.

Maar ook als kleinere speler wordt je in de watten gelegd. Zo krijgt iedere nieuwe speler bijvoorbeeld direct €5 gratis speeltegoed en 300% stortingsbonus over een eerste storting plus nog eens 10 freespins op Starburst.. En op je verjaardag ontvang je een leuke verrassing . Ook is er een leuke BeterBingo shop! Geld storten kan je o.a. met iDeal, credit card, Neteller en Skrill / Moneybookers.

Klik hier voor www.beterbingo.com

BINGOCAMS

Bingocams is de allerleukste bingo waar je met of zonder webcam kan spelen. Je kan zo ook de winmomenten van andere spelers bekijken. Je speelt van 0,05 cent tot maximaal €2,50 per kaart met 16 kaarten. Je kan kiezen voor een avatar, of je webcam. Speel je met je webcam en sta je toe dat je winmoment op de site komt dan maak je kans op extra prijzen. Je kan met andere spelers chatten, maar ook met de chathost die met zijn webcam ook aanwezig is. Storten kan via de telefoon, iDeal en met credit card. Als je je registreert krijg je €5 gratis speeltegoed en 200% welkomstbonus over een eerste storting.

Tevens kan je Bingocams nu ook op je mobiel en tablet spelen!

Klik hier voor www.Bingocams.com

TRENDIE BINGO

Waag je eens aan de meest trendy bingoroom op het internet. Niet alleen is deze website baanbrekend in promoties en het loyaliteitsprogramma, ook kun je hier je winsten in stijl vieren door je `Live Win Moment` op te nemen en te delen met andere spelers. Het leukste is echter dat je hier kennis kunt maken met spelers die net zo trendy zijn als jij. Je kunt ze live zien via de webcam en met ze chatten terwijl je aan het spelen bent! Dit is net zo leuk als een avondje thuis met vrienden op de bank hangen.

Probeer het nu zelf uit! Meld je aan en krijg direct €5 bonus én een welkomstbonus van 200% na je eerste storting. Storten kan via iDeal, telefoon, Paysafe, creditcard, Neteller en Skrill.

Klik hier voor www.trendiebingo.com.

 

Bingolot

Bingolot bestaat al enige tijd en is van Simbat Entertainment. Ook hier moet je je even aanmelden, dat kan via deze link. Dit is de meest eenvoudige bingoroom van allemaal! Mochten de andere rooms je te uitgebreid zijn dan kan je het beste hier spelen. Er zijn alleen Nederlandse spelers en ook de support is bij bingolot in het Nederlands. Storten kan op diverse manieren, waaronder iDeal.