Overzicht Powerjackpot gokkasten

Over Powerjackpot

Het online gokken op Powerjackpot gokkasten en fruitmachines is geweldig om te doen en geeft je de kans om in een korte tijd veel geld te verdienen. De Powerjackpot gokkasten zijn mooi uitgevoerde en veilige gokkasten en voor elke speler is er wel een gokkast van zijn of haar keuze.
Alle gokkasten hebben een flinke jackpot en worden altijd op tijd vernieuwd. Er komen elke week weer nieuwe gokkasten bij waardoor het assortiment zeer gevarieerd blijft. Voor het gokken op de Powerjack gokkasten hoef je niets te downloaden. Je kunt het spel van je keuze gewoon aanklikken en meteen gaan spelen. Als je niet meteen met echt geld wilt gaan gokken op de Powerjackpot gokkasten dan kun je ze ook eerst gratis proberen door op de optie Free play te klikken. Je krijgt dan 25 oefencredits per keer en kunt daarmee kijken hoe een spel precies werkt en wat je er allemaal op kunt winnen. Daarna kun je besluiten voor het echte geld te spelen en daardoor een grote kans maken op het winnen van en flink geldbedrag.

Storten bij Powerjackpot

Om kans te maken op het winnen van echte geldprijzen moet je natuurlijk met echt geld gaan spelen. Je kunt op verschillende veilige manieren credits opwaarderen om te gaan gokken op de mooie fruitautomaten van Powerjackpot. Je kunt betalen met je telefoon waarbij je 13 credits krijgt voor een gesprek van 1,30. Ook kun je met je telefoon 8 credits per minuut kopen wat je 80 cent per minuut kost maar je kunt ook betalen met het vertrouwde en meest gebruikte iDeal. Als je met iDeal of telefoon betaald kun je meteen gebruik maken van je speelcredits.

Uitbetalen bij Powerjackpot

Als je geld hebt gewonnen dan wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk uitbetaald hebben. Een verzoek om uitbetaling is erg eenvoudig. Je klikt in het submenu van Play for Money op het schatkistje waar je kunt registreren waar het bedrag naar toe moet worden overgemaakt. Powerjackpot zorgt er dan voor dat het de volgende werkdag naar je bankrekening wordt overgeschreven.