Overzicht Fruits4real gokkasten

Over Fruits4Real

De nieuwste gokkastenlijn uit de Slotpartners serie zijn de Fruits4Real gokkasten. Deze nieuwe gokkasten draaien allemaal op een geheel nieuwe software engine die er voor zorgt dat de Fruits4Real gokkasten soepel en goed verlopen. Erg opmerkelijk is dat je bij Fruits4Real multiplayer gokkasten kunt spelen die nog nergens anders te spelen zijn. De fruitmachines zoals de Multiplayer en de Twinplayer zijn al jarenlange bekende en zeer populaire gokkasten die je in een gokhal of casino kunt spelen. Deze waren nog niet online te spelen maar door Fruits4Real zijn ze online uitgebracht. Het is algemen bekend dat deze fruitautomaten grote winsten op kunnen leveren. Multiplayer betekent dus in dit geval niet dat je er met meerdere personen op kunt spelen maar je hebt als speler de keus om op een of twee gokkasten tegelijk te spelen. Door Fruits4Real zijn de meest gespeelde gokkasten van Nederland in een nieuwe vorm gegoten en de gameplay is naar een hogere standaard gebracht waardoor deze nog sneller spelen dan andere gokkasten. Ook is er aandacht besteed aan kleinere prijzen zodat het altijd leuk blijft om Fruits4Real gokkasten te spelen.

Storten bij Fruits4Real

Alle Fruits4Real gokkasten zijn zowel voor geld als gratis te spelen. Als je met geld wilt gaan spelen kun je op diverse manieren geld op je spelersaccount storten. Dit kan met de volgende betaalmethodes: iDeal, Skrill/Moneybookers, Paysafecard, Neteller en met je telefoon. Al deze manieren van betalen zijn erg veilig en gemakkelijk. Bovendien werken ze snel zodat je ook tijdens het spelen eenvoudig je account op kunt waarderen. Wanneer je een betaling doet met je telefoon kun je je account opwaarderen per minuut met 80 eurocent of per gesprek 1,30 euro.

Uitbetalen bij Fruits4Real

Wanneer je geld hebt gewonnen wil je dit uiteraard uitbetaald hebben. Bij de Fruits4Real gokkasten kun je om uitbetaling vragen als je minimaal 10 euro hebt gewonnen en dit op je account hebt staan. Via het menu van het spel kun je eenvoudig om uitbetaling vragen door het invullen van de gevraagde gegevens. Fruits4Real zorgt er dan voor dat je gewonnen geld zo snel mogelijk op je bankrekening wordt bijgeschreven. Voor het uitbetalen van gewonnen geld worden geen extra kosten in rekening gebracht.