Overzicht Fruitkings gokkasten

Over Fruitkings

De online gokkasten van Fruitkings staan bekend om hun mooie uitstraling en grafische vormgeving. Alle gokkasten van Fruitkings zijn geprogrammeerd in flash en daarom direct vanaf je computer te spelen. Je hoeft dan ook niets te downloaden of installeren. Hierdoor is de kans dat je vervelende virussen op je computer oploopt nihil. De fruitautomaten van Fruitkings bieden veel speelplezier voor zowel de ervaren gokker of voor degene die af en toe wel eens een gokje wil gaan wagen. Op alle gokkasten vind je een menu waarin je onder andere een duidelijk omschrijving van de spelregels vindt en hoe je moet handelen als je met echt geld wilt gaan gokken maar ook als je de gokkasten van Fruitkings gratis wilt gaan spelen. Per IP adres is er 1 speelaccount toegestaan, dus meerdere speelaccounts op 1 speeladres is niet mogelijk.

Je kunt de gokkasten van Fruitkings ook gratis spelen. Als je dit wilt dan kun je dit aangeven in het menu bij het spel wat je graag gratis wilt gaan spelen. Je krijgt dan per dag maximaal 50 funcredits om mee te gaan oefenen. Met deze funcredits kun je geen echt geld winnen. Als je met echt geld wilt gaan gokken dan kun je bij Fruitkings heel eenvoudig een account aanmaken en op een veilige manier geld storten op je account.

Storten bij Fruitkings

Als je met echt geld wilt gaan gokken bij Fruitkings dan klik je in het menu op Speel voor echt geld. Je kunt betalen met je vaste en mobiele telefoon of via telebankieren. Als je met je telefoon betaalt dan kun je per 24 uur maximaal 200 euro overmaken naar je account. Een credit staat gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Tijdens het spelen kun je credits bijkopen.

Uitbetalen bij Fruitkings

Als je je gewonnen geld uit wilt laten betalen dan moet je voor minimaal 10 euro aan gewonnen credits op je account hebben staan. Onder de knop Kassa staat ook uitbetalen. Als je hierop klikt dan verschijnt er een formulier welke je moet invullen en op welke rekening je je gewonnen geld gestort wilt hebben. Fruitkings zorgt er dan voor dat je gewonnen geld zo snel mogelijk op je bankrekening staat bijgeschreven. Meestal gebeurt dit tijdens werkdagen binnen 24 uur. Als je op vrijdag of in het weekend een uitbetaling aanvraagt dan wordt deze pas op maandag verwerkt. Een uitbetaling brengt geen extra kosten met zich mee.