Overzicht Eurocazino gokkasten

Over Eurocazino

Eurocazino was de eerste Nederlandse aanbieder van gokkasten op het internet. Eurocazino staat bekend om zijn hoge kwaliteits gokkasten welke 100% foutloos werken. Het aanbod van Eurocazino is gigantisch, ze hebben rond de 100 gokkasten en de gokkast van je keuze zit er dus altijd bij! Gokken bij Eurocazino is 100% veilig en zij doen er dan ook alles aan om de privacy van hun spelers te waarborgen. Alle persoonlijke gegevens worden beveiligd door middel van een unieke sleutelcode en worden nooit doorgegeven aan derden. Je emailadres wordt door Eurocazino alleen gebruikt om je op de hoogte te brengen van nieuws en acties en eventueel als er iets fout is gegaan bij de betaling. Bij Eurocazino staat er een zeer deskundige klantenservice voor je klaar die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is.

Je kan de Eurocazino gokkasten gratis en voor geld spelen. Je kunt dit aangeven in het menu rechtsonder bij het door jou gekozen spel. Bij het gratis spel krijg je standaard 100 credits en kan je zo vaak als je wilt weer 100 punten toevoegen. Je speelt dan net zo als je met echt geld zou spelen alleen win of verlies je ook niets in het echt. Als je met echt geld wilt gaan gokken dan klik je op play for real en kun je eenvoudig geld storten op je account of een account aanmaken als je die nog niet hebt bij Eurocazino.

Storten bij Eurocazino

Bij Eurocazino kun je betalen per telefoon (bellen en sms), Pay Safe prepaid kaart of met iDeal. Alle drie deze manieren zijn veilig, betrouwbaar en snel. Dit is natuurlijk ook erg handig als je tijdens het gokken je account op wilt waarderen want ook tijdens het spelen kun je altijd je tegoed opwaarderen. Als je met je telefoon betalen wilt dan zijn er twee nummers die je kunt bellen. Bij 0909-1999 krijg je na het verbreken van de verbinding 1,30 aan speeltegoed, en als je naar nummer 090-1888 belt dan krijg je iedere 30 seconden voor 40 eurocent aan speeltegoed. De maximum belduur is bij dit nummer 12 minuten en 30 seconden wat je 10 euro aan speeltegoed oplevert.

Uitbetalen bij Eurocazino

Je kan bij Eurocazino je saldo uitbetalen als je hebt gespeeld in de realmode en je minimaal 10 euro aan gewonnen credits hebt. Gewonnen prijzen worden door Eurocazino altijd de volgende werkdag voor 12.00 uur smiddags overgemaakt. Je kunt bij het aanvragen van een uitbetaling zelf aangeven of je dit per bank of per girorekening wilt ontvangen.

Next Page »