Overzicht Customgames gokkasten

Over Customgames

Customgames is een bedrijf welke de speler veel op maat gemaakte gokkasten biedt die speciaal ontwikkeld zijn op de wensen van de speler. Deze gokkasten zijn allemaal van een zeer hoog kwalitatief niveau en bieden je vele uren speelplezier.
De gokkasten van Customgames worden gespeeld voor een high score. De speler met de hoogste score wint dus een prijs. Ook kun je meespelen met een gratis klein promotioneel kansspel. Je kunt prijzen winnen door je score te verzenden met het antwoord van het kansspel en je email adres. Als het antwoord op het kansspel niet klopt dan wordt je score ook niet opgenomen in de scorelijst. Het inzenden van de scores en antwoorden moet voor een bepaalde datum. Dit is bij elk spel weer anders en ook de prijzen die je kunt winnen zijn bij elk spel verschillend. Als je een prijs hebt gewonnen ontvang je daarover bericht via je email, het is dus wel raadzaam om een geldig email adres in te vullen. Als je nog vragen hebt dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Customgames door middel van een contactformulier.

Storten bij Customgames

Als je wilt gokken op de gokkasten van Customgames dan moet je bellen naar nummer 0909-0400889. Dit kost 1,30 per gesprek. Je krijgt dan een 6 cijferige code te horen die je moet invullen op je speelscherm met een door jou gekozen gebruikersnaam. Vervolgens krijg je dan 100 of 150 punten om te gaan spelen. Dit is per gokkast verschillend. Als je een spel wilt herstarten heb je altijd je gebruikersnaam en pincode nodig. Met de add-on button kun je 100 punten toevoegen aan je huidige spel. Je kunt deze punten bijkopen als je puntenteller op minimaal 1 en maximaal 499 staat. Je kunt het spel spelen zolang je punten hebt. Nieuwe pincodes die je nog niet hebt gebruikt bij het spelen van een spel zijn nog 12 uur geldig, je moet deze pincodes dan ook binnen deze tijd gebruiken. Als je wilt stoppen met het gokken op een spel kun je het spel ten alle tijde afsluiten en weer herstarten met je pincode en gebruikersnaam.

Uitbetalen bij Customgames

De gokkasten van Customgames worden gespeeld voor een highscore. De speler met de hoogste score wint een prijs. De prijzen worden eens per maand uitgekeerd door middel van een promotioneel kansspel. Elke 2e, 4e en 6e plek van elke kast wint een prijs. De prijzen die je kunt winnen zijn per gokkast verschillend. Bij elke gokkast zie je de winnaars van de afgelopen periode en hun scores.